Biotherm Homme 72h Day Controlizzadásgátló

3×
Biotherm Homme 72h Day Control izzadásgátló
Biotherm Homme 72h Day Control izzadásgátló
75 ml
6 690Ft

Kód: BIO0674 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
A kosarában írja be a 10notino kódot és 10% kedvezményben részesül a teljes kínálatra! A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 10. 27.
Személyes átvétel
kedd 2020. 10. 27.

Biotherm Homme 72h Day Control termékleírás
Tulajdonságok

A mindennapi stressz és a rohanó életmód erős, izzadság elleni védőpajzsot is kíván. A Biotherm Homme Day Control Déodorant izzadásgátló okos technológiával készült, aminek köszönhetően megelőzi az izzadságot és a kellemetlen szagokat. Ön pedig ismét kizárólag a saját teljesítményére fókuszálhat.

Tulajdonságai:

  • akár 72 órán át megelőzi az izzadást
  • véd a kellemetlen szagok megjelenésétől
  • szárazon tartja a hónaljat
  • irritált, érzékeny bőrre is megfelelő

Összetevők:

  • alumíniumsók - küzdenek az izzadás ellen
  • perlit - a nedvességet magába szívó szivacsként működik
  • allantoin - óvja és ápolja az érzékeny és irritált fejbőrt

Alkalmazása:
Szükség szerinti mennyiségben vigye fel a hónalj bőrére.

Tulajdonságok

Csomagolás
roll-on
Bőrtípus
minden bőrtípusra

Biotherm a márkáról

A Biotherm az ember természettel való harmonikus együttélését képviseli. Merüljön alá ezeknek az egyedülálló kozmetikumoknak a vízi világába.

A Biotherm márka a termálforrások, ásványi anyagok és egyéb bioaktív anyagok erejéből merít inspirációt. Termékeinek egyedülálló összetétele elsősorban a vízből, mint az élet kezdetén jelen lévő természeti erőből nyeri energiáját.

A Pireneusok természetes forrásának hatása már évszázadok óta ismert. Egyesek úgy hitték, hogy ez az örök fiatalság forrása. A múlt század 50-es éveiben azonban ennek a forrásnak a felszínén egy különleges anyagot figyeltek meg, melynek rendkívüli tulajdonságait Dr. Jose Jullien későbbi kutatásai is kimutatták. Dr. Jullien saját ismereteit Janine Marissal kozmetikus tapasztalataival társította, és együtt lefektették a Biotherm márka alapjait.

A víz egyedülálló biológiai jellemzőinek köszönhetően optimális kölcsönhatásban áll az emberi bőrrel, ezért képes kivételes módon regenerálni és védeni azt. A Biotherm napjaink egyik legkiválóbb minőségű arc- és bőrápolóját, valamint a természetes jegyeket viselő üde és varázslatos illatokat képviseli. Próbálja ki a víz erejét ön is!

Értékelés Biotherm Homme 72h Day Control3