Biotherm Homme Aquapower ajándékszett uraknak

Biotherm Homme Aquapower ajándékszett uraknak
Biotherm Homme Aquapower ajándékszett uraknak
ajándékszett uraknak
8 090Ft

8 090,00Ft / 1 db, áfával
Kód: BIO06213 | Raktáron

Homme FoamShaver borotválkozási hab minden bőrtípusra, beleértve az érzékeny bőrt is 50 ml + Aquafitness felfrissítő tusfürdő gél 40 ml + Homme tisztító gél 40 ml + Aquapower hidratáló ápolás normál és kombinált bőrre 20 ml

1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 08. 03.
Személyes átvétel
kedd 2021. 08. 03.

Leírás Biotherm Homme Aquapower
Tulajdonságok

Minden egy csomagban, amire a szép megjelenésű arcbőrre szükség lehet. A kiváló Biotherm Homme kozmetikai készlet önnek, és ajándékként a szeretteinek is örömet szerez.

A szett tartalma:

  • Homme FoamShaver borotválkozási hab minden bőrtípusra, beleértve az érzékeny bőrt is 50 ml
  • Aquafitness felfrissítő tusfürdő gél 40 ml
  • Homme tisztító gél 40 ml
  • Aquapower hidratáló ápolás normál és kombinált bőrre 20 ml

Tulajdonságok:

  • az arcbőr kezelésére és regenerálására
  • minden férfi örül neki
  • az arcbőr teljes körű ápolására

Tulajdonságok

Ajándék szett típusa
ajándékszett

Biotherm a márkáról

A Biotherm az ember természettel való harmonikus együttélését képviseli. Merüljön alá ezeknek az egyedülálló kozmetikumoknak a vízi világába.

A Biotherm márka a termálforrások, ásványi anyagok és egyéb bioaktív anyagok erejéből merít inspirációt. Termékeinek egyedülálló összetétele elsősorban a vízből, mint az élet kezdetén jelen lévő természeti erőből nyeri energiáját.

A Pireneusok természetes forrásának hatása már évszázadok óta ismert. Egyesek úgy hitték, hogy ez az örök fiatalság forrása. A múlt század 50-es éveiben azonban ennek a forrásnak a felszínén egy különleges anyagot figyeltek meg, melynek rendkívüli tulajdonságait Dr. Jose Jullien későbbi kutatásai is kimutatták. Dr. Jullien saját ismereteit Janine Marissal kozmetikus tapasztalataival társította, és együtt lefektették a Biotherm márka alapjait.

A víz egyedülálló biológiai jellemzőinek köszönhetően optimális kölcsönhatásban áll az emberi bőrrel, ezért képes kivételes módon regenerálni és védeni azt. A Biotherm napjaink egyik legkiválóbb minőségű arc- és bőrápolóját, valamint a természetes jegyeket viselő üde és varázslatos illatokat képviseli. Próbálja ki a víz erejét ön is!

Értékelés Biotherm Homme Aquapower