Biotherm Homme Aquapowerajándékszett II. uraknak

Biotherm Homme Aquapower ajándékszett II. uraknak
Biotherm Homme Aquapower ajándékszett II. uraknak
8 390Ft

Kód: BIO05980 | Raktáron

Aquafitness tusfürdő gél 40 ml + Foam Shaver borotválkozási hab 50 ml + Aquapower hidratáló krém 20 ml

1
Express One (Transoflex)
már holnap péntek 2020. 11. 27.
Személyes átvétel
már holnap péntek 2020. 11. 27.

Biotherm Homme Aquapower termékleírás
Tulajdonságok

A szett tartalma:

  • Aquafitness tusfürdő gél 40 ml
  • Foam Shaver borotválkozási hab 50 ml
  • Aquapower hidratáló krém 20 ml

Tulajdonságok

Arcbőrtípus
minden bőrtípusra
Hatás
Hidratálás
Ajándék szett típusa
ajándékszett

Biotherm a márkáról

A Biotherm az ember természettel való harmonikus együttélését képviseli. Merüljön alá ezeknek az egyedülálló kozmetikumoknak a vízi világába.

A Biotherm márka a termálforrások, ásványi anyagok és egyéb bioaktív anyagok erejéből merít inspirációt. Termékeinek egyedülálló összetétele elsősorban a vízből, mint az élet kezdetén jelen lévő természeti erőből nyeri energiáját.

A Pireneusok természetes forrásának hatása már évszázadok óta ismert. Egyesek úgy hitték, hogy ez az örök fiatalság forrása. A múlt század 50-es éveiben azonban ennek a forrásnak a felszínén egy különleges anyagot figyeltek meg, melynek rendkívüli tulajdonságait Dr. Jose Jullien későbbi kutatásai is kimutatták. Dr. Jullien saját ismereteit Janine Marissal kozmetikus tapasztalataival társította, és együtt lefektették a Biotherm márka alapjait.

A víz egyedülálló biológiai jellemzőinek köszönhetően optimális kölcsönhatásban áll az emberi bőrrel, ezért képes kivételes módon regenerálni és védeni azt. A Biotherm napjaink egyik legkiválóbb minőségű arc- és bőrápolóját, valamint a természetes jegyeket viselő üde és varázslatos illatokat képviseli. Próbálja ki a víz erejét ön is!

Értékelés Biotherm Homme Aquapower