BiothermEau Vitaminée Eau de Toilette hölgyeknek

Biotherm Eau Vitaminée Eau de Toilette hölgyeknek
Biotherm Eau Vitaminée Eau de Toilette hölgyeknek
Kiárusítás
Spóroljon
18 090Ft

Spóroljon 32%
100 ml
12 290Ft

Raktáron | 12 290,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: BIO0073
1
Ajándék az Ön számára
Az Öné lehet egy mini kozmetikai készlet egy gyönyörű neszesszerben ajándékként, ha 15 500 Ft felett vásárol a Biotherm márkától.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One Hungary
szerda 2021. 12. 01.
Személyes átvétel
szerda 2021. 12. 01.

Burkolja magát olyan illatba, amelytől a hangulata egész nap remek lesz. Az Biotherm Eau Vitaminée eau de toilette az optimizmus és a tökéletes boldogság érzésének kifejeződése.

  • citrus illat
  • ideális a szabadgondolkodású nőnek
  • friss illat meleg időre

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
narancs
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
jázmin
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pézsma, frézia
Az illat fajtája
citrusos, virágos

A Biotherm az ember természettel való harmonikus együttélését képviseli. Merüljön alá ezeknek az egyedülálló kozmetikumoknak a vízi világába.

A Biotherm márka a termálforrások, ásványi anyagok és egyéb bioaktív anyagok erejéből merít inspirációt. Termékeinek egyedülálló összetétele elsősorban a vízből, mint az élet kezdetén jelen lévő természeti erőből nyeri energiáját.

A Pireneusok természetes forrásának hatása már évszázadok óta ismert. Egyesek úgy hitték, hogy ez az örök fiatalság forrása. A múlt század 50-es éveiben azonban ennek a forrásnak a felszínén egy különleges anyagot figyeltek meg, melynek rendkívüli tulajdonságait Dr. Jose Jullien későbbi kutatásai is kimutatták. Dr. Jullien saját ismereteit Janine Marissal kozmetikus tapasztalataival társította, és együtt lefektették a Biotherm márka alapjait.

A víz egyedülálló biológiai jellemzőinek köszönhetően optimális kölcsönhatásban áll az emberi bőrrel, ezért képes kivételes módon regenerálni és védeni azt. A Biotherm napjaink egyik legkiválóbb minőségű arc- és bőrápolóját, valamint a természetes jegyeket viselő üde és varázslatos illatokat képviseli. Próbálja ki a víz erejét ön is!