BiothermEau Fusion Eau de Toilette hölgyeknek

Biotherm Eau Fusion Eau de Toilette hölgyeknek
Biotherm Eau Fusion Eau de Toilette hölgyeknek
Kiárusítás
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
16 990Ft

Spóroljon 19%
100 ml
13 750Ft

Raktáron | 13 750,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: BIO05205
1
Express One Hungary
már holnap csütörtök 2021. 12. 09.
Személyes átvétel
szombat 2021. 12. 11.

Vonjon maga köré ragyogó pozitív aurát. A Biotherm Eau Fusion női Eau de Toilette frissítő energiát ad önnek. Az illat kristálytiszta kompozíciója a citrusok, a fa és a turmalin por egyedülálló társulása, mely támogatja a bőre regenerálódását, és vonzó csillogást hagy rajta.

  • frissítő revitalizáló illat
  • tökéletes harmóniába hozza a testet és az elmét
  • turmalin port tartalmaz

Az illat összetétele
Nyitányában a természetes frissesség nem mindennapi áradatát az elméjét azonnal felélénkítő citrusos esszenciális olajok garantálják. Szívillata értékes turmalin por részecskék alkotta, egyedülálló ásványi akkordokat rejt. A Biotherm Eau Fusion alapillatát az elbűvölő fás jegyek uralják.
Az illatot tartalmazó üvegcsét az ásványi részecskék egyenletes eloszlatása végett minden használat előtt alaposan rázza fel.

Teljes összetevőlista

ALCOHOL, AQUA / WATER, PARFUM / FRAGRANCE, LIMONENE, LINALOOL, BENZYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, BENZYL ALCOHOL, HYDROXYCITRONELLAL, HEXYL CINNAMAL, CITRAL, TOURMALINE, CITRONELLOL, GERANIOL, TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE (F.I.L. B226070/1). A termék összetevőiért a gyártó felelős. A lehetséges változások miatt javasoljuk az összetevők ellenőrzését a termék csomagolásán.
Teljes szöveg

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
citrusok
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
ásványok
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
fás tónusok
Az illat fajtája
citrusos, fás

A Biotherm az ember természettel való harmonikus együttélését képviseli. Merüljön alá ezeknek az egyedülálló kozmetikumoknak a vízi világába.

A Biotherm márka a termálforrások, ásványi anyagok és egyéb bioaktív anyagok erejéből merít inspirációt. Termékeinek egyedülálló összetétele elsősorban a vízből, mint az élet kezdetén jelen lévő természeti erőből nyeri energiáját.

A Pireneusok természetes forrásának hatása már évszázadok óta ismert. Egyesek úgy hitték, hogy ez az örök fiatalság forrása. A múlt század 50-es éveiben azonban ennek a forrásnak a felszínén egy különleges anyagot figyeltek meg, melynek rendkívüli tulajdonságait Dr. Jose Jullien későbbi kutatásai is kimutatták. Dr. Jullien saját ismereteit Janine Marissal kozmetikus tapasztalataival társította, és együtt lefektették a Biotherm márka alapjait.

A víz egyedülálló biológiai jellemzőinek köszönhetően optimális kölcsönhatásban áll az emberi bőrrel, ezért képes kivételes módon regenerálni és védeni azt. A Biotherm napjaink egyik legkiválóbb minőségű arc- és bőrápolóját, valamint a természetes jegyeket viselő üde és varázslatos illatokat képviseli. Próbálja ki a víz erejét ön is!