Biotherm Deo Pure Invisiblegolyós dezodor roll-on

Biotherm Deo Pure Invisible golyós dezodor roll-on
Biotherm Deo Pure Invisible golyós dezodor roll-on
48h 75 ml
6 460Ft

Kód: BIO0794 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
csütörtök 2020. 09. 24.
Személyes átvétel
csütörtök 2020. 09. 24.

Biotherm Deo Pure Invisible termékleírás
Tulajdonságok

A Biotherm Deo Pure Invisible izzadásgátló roll-onra akár 48 órán át rábízhatja magát! Ez a golyós dezodor hatékonyan véd a kellemetlen szagok ellen, egyben ápolja a hónalj érzékeny bőrét is.

Az innovatív, szélesebb applikátornak köszönhetően könnyen felviheti a terméket. Ráadásul frissen borotvált vagy epilált bőrön is bátran használhatja, így reggele ezzel is kellemesebb lesz, és nyugodtan készülhet fel egy újabb megterhelő napra.

Tulajdonságai:

  • akár 48 órán át véd a kellemetlen szagoktól
  • a folyékony készítmény a felvitelt követően könnyed, púderes filmréteget képez
  • frissen borotvált hónaljon is használható
  • nem ragacsos és nem hagy nyomot a ruházaton

Összetétele:

  • mikronizált alumínium-hidroxid
  • alkil-laktát
  • szilíciumos mikrogyöngyök
  • kamillakivonat
  • nem tartalmaz alkoholt

Használata:
Vigye fel a tiszta bőrre. Rövid ideig hagyja beszívódni, mielőtt felöltözne.

Tulajdonságok

Csomagolás
roll-on
Bőrtípus
minden bőrtípusra

Biotherm a márkáról

A Biotherm az ember természettel való harmonikus együttélését képviseli. Merüljön alá ezeknek az egyedülálló kozmetikumoknak a vízi világába.

A Biotherm márka a termálforrások, ásványi anyagok és egyéb bioaktív anyagok erejéből merít inspirációt. Termékeinek egyedülálló összetétele elsősorban a vízből, mint az élet kezdetén jelen lévő természeti erőből nyeri energiáját.

A Pireneusok természetes forrásának hatása már évszázadok óta ismert. Egyesek úgy hitték, hogy ez az örök fiatalság forrása. A múlt század 50-es éveiben azonban ennek a forrásnak a felszínén egy különleges anyagot figyeltek meg, melynek rendkívüli tulajdonságait Dr. Jose Jullien későbbi kutatásai is kimutatták. Dr. Jullien saját ismereteit Janine Marissal kozmetikus tapasztalataival társította, és együtt lefektették a Biotherm márka alapjait.

A víz egyedülálló biológiai jellemzőinek köszönhetően optimális kölcsönhatásban áll az emberi bőrrel, ezért képes kivételes módon regenerálni és védeni azt. A Biotherm napjaink egyik legkiválóbb minőségű arc- és bőrápolóját, valamint a természetes jegyeket viselő üde és varázslatos illatokat képviseli. Próbálja ki a víz erejét ön is!

Értékelés Biotherm Deo Pure Invisible