Biotherm Blue Therapy

kozmetika szett VIII.

Biotherm Blue Therapy kozmetika szett VIII.
Biotherm Blue Therapy kozmetika szett VIII.
Biotherm Blue Therapy kozmetika szett VIII.
kozmetika szett VIII.
7 250Ft

Kód: BIO05069 | Több mint 20 db a raktáron

A szett tartalma: Lait Corporel Anti-Drying Body Milk with Citrus Essences 100 ml + Cleansing and Makeup Removing Total Renew.Oil 30 ml + Nutritive Repairing Blue Therapy Cream-in-Oil 10 ml

db
Express One (Transoflex)
szerda 2019. 04. 24.
Személyes átvétel
szerda 2019. 04. 24.
Biotherm Blue Therapy
kozmetika szett VIII. | 7 250Ft

Tulajdonságok

Ajándék szett típusa
kozmetika szett
Bőrtípus
száraz

Biotherm a márkáról

A Biotherm az ember természettel való harmonikus együttélését képviseli. Merüljön alá ezeknek az egyedülálló kozmetikumoknak a vízi világába.

A Biotherm márka a termálforrások, ásványi anyagok és egyéb bioaktív anyagok erejéből merít inspirációt. Termékeinek egyedülálló összetétele elsősorban a vízből, mint az élet kezdetén jelen lévő természeti erőből nyeri energiáját.

A Pireneusok természetes forrásának hatása már évszázadok óta ismert. Egyesek úgy hitték, hogy ez az örök fiatalság forrása. A múlt század 50-es éveiben azonban ennek a forrásnak a felszínén egy különleges anyagot figyeltek meg, melynek rendkívüli tulajdonságait Dr. Jose Jullien későbbi kutatásai is kimutatták. Dr. Jullien saját ismereteit Janine Marissal kozmetikus tapasztalataival társította, és együtt lefektették a Biotherm márka alapjait.

A víz egyedülálló biológiai jellemzőinek köszönhetően optimális kölcsönhatásban áll az emberi bőrrel, ezért képes kivételes módon regenerálni és védeni azt. A Biotherm napjaink egyik legkiválóbb minőségű arc- és bőrápolóját, valamint a természetes jegyeket viselő üde és varázslatos illatokat képviseli. Próbálja ki a víz erejét ön is!