Biotherm Blue Therapy ajándékszett

Biotherm Blue Therapy ajándékszett
Biotherm Blue Therapy ajándékszett
Ingyenes kiszállítás
hölgyeknek
22 930Ft

22 930,00Ft / 1 db, áfával
Kód: BIO06199 | Raktáron

Blue Therapy Red Algae Uplift feszesítő és fiatalító krém nappal 50 ml + Blue Therapy Red Algae Uplift Night feszesítő éjszakai ráncellenes krém 15 ml + Life Plankton Elixir védő regeneráló szérum 7 ml + Life Plankton Eye regeneráló szemkrém 5 ml

1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 07. 27.
Személyes átvétel
kedd 2021. 07. 27.

Leírás Biotherm Blue Therapy
Tulajdonságok

Minden egy csomagban, amire a szép megjelenésű arcbőrre szükség lehet. A kiváló Biotherm Blue Therapy kozmetikai készlet önnek, és ajándékként a szeretteinek is örömet szerez.

A szett tartalma:

  • Blue Therapy Red Algae Uplift feszesítő és fiatalító krém nappal 50 ml
  • Blue Therapy Red Algae Uplift Night feszesítő éjszakai ráncellenes krém 15 ml
  • Life Plankton Elixir védő regeneráló szérum 7 ml
  • Life Plankton Eye regeneráló szemkrém 5 ml

Tulajdonságok:

  • miniatűr kiszerelésű termékeket tartalmaz
  • a ráncok csökkentésére
  • ajándéknak kiváló

Tulajdonságok

Ajándék szett típusa
ajándékszett

Biotherm a márkáról

A Biotherm az ember természettel való harmonikus együttélését képviseli. Merüljön alá ezeknek az egyedülálló kozmetikumoknak a vízi világába.

A Biotherm márka a termálforrások, ásványi anyagok és egyéb bioaktív anyagok erejéből merít inspirációt. Termékeinek egyedülálló összetétele elsősorban a vízből, mint az élet kezdetén jelen lévő természeti erőből nyeri energiáját.

A Pireneusok természetes forrásának hatása már évszázadok óta ismert. Egyesek úgy hitték, hogy ez az örök fiatalság forrása. A múlt század 50-es éveiben azonban ennek a forrásnak a felszínén egy különleges anyagot figyeltek meg, melynek rendkívüli tulajdonságait Dr. Jose Jullien későbbi kutatásai is kimutatták. Dr. Jullien saját ismereteit Janine Marissal kozmetikus tapasztalataival társította, és együtt lefektették a Biotherm márka alapjait.

A víz egyedülálló biológiai jellemzőinek köszönhetően optimális kölcsönhatásban áll az emberi bőrrel, ezért képes kivételes módon regenerálni és védeni azt. A Biotherm napjaink egyik legkiválóbb minőségű arc- és bőrápolóját, valamint a természetes jegyeket viselő üde és varázslatos illatokat képviseli. Próbálja ki a víz erejét ön is!

Értékelés Biotherm Blue Therapy