Biotherm Homme Force Supremeélénkítő szérum uraknak

Biotherm Homme Force Supreme élénkítő szérum uraknak
Biotherm Homme Force Supreme élénkítő szérum uraknak
Ingyenes kiszállítás
20 ml
24 670Ft

Kód: BIO05241 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Most minden rendelést ingyenesen szállítunk.
Express One (Transoflex)
hétfő 2020. 12. 07.
Személyes átvétel
szombat 2020. 12. 05.

Biotherm Homme Force Supreme termékleírás
Tulajdonságok

A kiváló minőségű Biotherm Homme Force Supreme arcszérum magas aktívanyag tartalmú készítmény. Ennek köszönhetően a legfényűzőbb módon ápolja az arcbőrét.

Tulajdonságok:

  • egységesíti az arcbőr színárnyalatait
  • a férfi arcbőr speciális igényeire kifejlesztett készítmény
  • helyreállítja a bőr rugalmasságát
  • eltávolítja a fáradtság jeleit és energiát kölcsönöz

Használata:
Vigyen fel megfelelő mennyiségű szérumot a megtisztított arcára. A szérumot nappali és/vagy éjszakai krém alá, esetleg önmagában is használhatja.

Tulajdonságok

Konzisztencia
fluid
Arcbőrtípus
ráncok és érett bőr
Hatás
Anti-age, highlighter, lifting, revitalizáció, sötét karikákra, egységesítés
Mikor használatos
nappal

Biotherm a márkáról

A Biotherm az ember természettel való harmonikus együttélését képviseli. Merüljön alá ezeknek az egyedülálló kozmetikumoknak a vízi világába.

A Biotherm márka a termálforrások, ásványi anyagok és egyéb bioaktív anyagok erejéből merít inspirációt. Termékeinek egyedülálló összetétele elsősorban a vízből, mint az élet kezdetén jelen lévő természeti erőből nyeri energiáját.

A Pireneusok természetes forrásának hatása már évszázadok óta ismert. Egyesek úgy hitték, hogy ez az örök fiatalság forrása. A múlt század 50-es éveiben azonban ennek a forrásnak a felszínén egy különleges anyagot figyeltek meg, melynek rendkívüli tulajdonságait Dr. Jose Jullien későbbi kutatásai is kimutatták. Dr. Jullien saját ismereteit Janine Marissal kozmetikus tapasztalataival társította, és együtt lefektették a Biotherm márka alapjait.

A víz egyedülálló biológiai jellemzőinek köszönhetően optimális kölcsönhatásban áll az emberi bőrrel, ezért képes kivételes módon regenerálni és védeni azt. A Biotherm napjaink egyik legkiválóbb minőségű arc- és bőrápolóját, valamint a természetes jegyeket viselő üde és varázslatos illatokat képviseli. Próbálja ki a víz erejét ön is!

Értékelés Biotherm Homme Force Supreme