Biotherm Biosource tisztító hab normál és kombinált bőrre

3×
Biotherm Biosource tisztító hab normál és kombinált bőrre
Biotherm Biosource tisztító hab normál és kombinált bőrre
150 ml
8 360Ft

5 573,33Ft / 100 ml, áfával
Kód: BIO0190 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 07. 27.
Személyes átvétel
kedd 2021. 07. 27.

Leírás Biotherm Biosource
Tulajdonságok

Igazán tisztává varázsolja arcbőrét a Biotherm Biosource tisztító hab normál és kombinált bőrre. Hatékonyan távolítja el a smink maradványait és a mindennapi szennyeződéseket is. Az arctisztítást kombinálja a mélyreható hámlasztással. Eltávolítja az elhalt hámsejteket, bőre így simább, egyenletes lesz.

Tulajdonságok:

  • hatékonyan és mélyrehatóan tisztítja az arcbőrt
  • simává, puha tapintásúvá teszi bőrét
  • kellemes, könnyen habzó textúra
  • gyengéden hámlasztja a bőrt
  • egyesít az arcbőr tónusait
  • ragyogóvá teszi arcbőrét
  • nem irritálja az arcbőrt
  • kellemesen frissít

Használata:
Vigye fel minden reggel vagy este a benedvesített arcára és habosítsa fel. Ezután öblítse le.

Tulajdonságok

Konzisztencia
hab
Arcbőrtípus
kevert
Hatóanyag
shea vaj

Biotherm a márkáról

A Biotherm az ember természettel való harmonikus együttélését képviseli. Merüljön alá ezeknek az egyedülálló kozmetikumoknak a vízi világába.

A Biotherm márka a termálforrások, ásványi anyagok és egyéb bioaktív anyagok erejéből merít inspirációt. Termékeinek egyedülálló összetétele elsősorban a vízből, mint az élet kezdetén jelen lévő természeti erőből nyeri energiáját.

A Pireneusok természetes forrásának hatása már évszázadok óta ismert. Egyesek úgy hitték, hogy ez az örök fiatalság forrása. A múlt század 50-es éveiben azonban ennek a forrásnak a felszínén egy különleges anyagot figyeltek meg, melynek rendkívüli tulajdonságait Dr. Jose Jullien későbbi kutatásai is kimutatták. Dr. Jullien saját ismereteit Janine Marissal kozmetikus tapasztalataival társította, és együtt lefektették a Biotherm márka alapjait.

A víz egyedülálló biológiai jellemzőinek köszönhetően optimális kölcsönhatásban áll az emberi bőrrel, ezért képes kivételes módon regenerálni és védeni azt. A Biotherm napjaink egyik legkiválóbb minőségű arc- és bőrápolóját, valamint a természetes jegyeket viselő üde és varázslatos illatokat képviseli. Próbálja ki a víz erejét ön is!

Értékelés Biotherm Biosource3