Biotherm Blue Therapy Red Algae Upliftfeszesítő és fiatalító krém

23×
Biotherm Blue Therapy Red Algae Uplift feszesítő és fiatalító krém
Biotherm Blue Therapy Red Algae Uplift feszesítő és fiatalító krém
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
22 500Ft

Spóroljon 16%
50 ml
18 890Ft

Kód: BIO4985 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
A kosarában írja be a 10notino kódot és 10% kedvezményben részesül a teljes kínálatra! A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 10. 27.
Személyes átvétel
kedd 2020. 10. 27.

Biotherm Blue Therapy Red Algae Uplift termékleírás
Tulajdonságok

Bízza magát a természetre! Ereje révén képes visszaadni arcának az ifjúság üdeségét. A Biotherm Blue Therapy Red Algae Uplift simító krémet úgy tervezték, hogy használata után minden nap élvezhesse arcbőre feszességét és ragyogását.

A tenger ereje most egy finom, rózsaszínű krémben összpontosult. Tökéletesen beivódik arcbőrbe, láthatóan ragyogóvá, hidratálttá és feszessé téve azt. Újraértelmezi az arckontúrokat, kisimítja a ráncokat és visszaadja a fiatalos feszességet. Sok-sok nőt meggyőzött már.

Tulajdonságai:

 • intenzíven feszesíti és hidratálja az arcbőrt
 • természetes módon, láthatóan fiatalítja meg az arcbőrt
 • bársonyosan finommá teszi az arcbőrt
 • a nap nap után látható eredmények – feszes, ragyogó, finom rózsaszín árnyalatú arcbőr
 • minden bőrtípusra, az érzékeny bőrt is beleértve

A nők 96%-a által igazolt tesztelési eredmények:

 • megemelt arcbőr: 81%
 • jobban kirajzolódó kontúrok: 87%
 • kevésbé látható ráncok: 97%
 • rózsaszínű üdeséggel sugárzó arc: 99%
 • a tesztelésben 130, 40 - 60 éves, különféle arcbőrtípussal rendelkező nő vett részt

Összetétele:

 • Algae of Youth™ (ún. ,,fiatalság alga") – aktiválja a proteázokat és felgyorsítja a sejtmetabolizmust
 • Life Plankton™ (a francia Pireneusok ásványvíz forrásaiból származó, 100%-ban bioaktív anyag) – életre kelti a bőr esszenciális életfunkcióit.
 • Uplifting Red Algae (Atlanti-óceán parti vörös alga) – Intenzív erővel adja vissza az arcbőr fiatalos, feszes struktúráját.

Alkalmazása:
Minden reggel finom húzásokkal hordja fel arcbőrére és dekoltázsára. Haladjon alulról felfelé, külső szájsarkaitól külső szemsarkai felé. Ezt követően finoman masszírozza be szemöldökétől hajvonaláig. A legjobb eredmény eléréséhez alkalmazza Blue Therapy Red Algae Uplift feszesítő kúra után.

Tulajdonságok

Konzisztencia
krém
Arcbőrtípus
minden bőrtípusra
Hatás
Anti-age, feszesítő
Nap elleni védelem
SPF nélkül
Mikor használatos
nappal

Biotherm Blue Therapy Red Algae Uplift vonatkozásában írtuk
Cikkek

Biotherm a márkáról

A Biotherm az ember természettel való harmonikus együttélését képviseli. Merüljön alá ezeknek az egyedülálló kozmetikumoknak a vízi világába.

A Biotherm márka a termálforrások, ásványi anyagok és egyéb bioaktív anyagok erejéből merít inspirációt. Termékeinek egyedülálló összetétele elsősorban a vízből, mint az élet kezdetén jelen lévő természeti erőből nyeri energiáját.

A Pireneusok természetes forrásának hatása már évszázadok óta ismert. Egyesek úgy hitték, hogy ez az örök fiatalság forrása. A múlt század 50-es éveiben azonban ennek a forrásnak a felszínén egy különleges anyagot figyeltek meg, melynek rendkívüli tulajdonságait Dr. Jose Jullien későbbi kutatásai is kimutatták. Dr. Jullien saját ismereteit Janine Marissal kozmetikus tapasztalataival társította, és együtt lefektették a Biotherm márka alapjait.

A víz egyedülálló biológiai jellemzőinek köszönhetően optimális kölcsönhatásban áll az emberi bőrrel, ezért képes kivételes módon regenerálni és védeni azt. A Biotherm napjaink egyik legkiválóbb minőségű arc- és bőrápolóját, valamint a természetes jegyeket viselő üde és varázslatos illatokat képviseli. Próbálja ki a víz erejét ön is!

Értékelés Biotherm Blue Therapy Red Algae Uplift23