Biotherm Aquasource Total Eye Revitalizersötét karikákra és duzzanatokra való szemkrém hűsítő hatással

Biotherm Aquasource Total Eye Revitalizer sötét karikákra és duzzanatokra való szemkrém hűsítő hatással
Biotherm Aquasource Total Eye Revitalizer sötét karikákra és duzzanatokra való szemkrém hűsítő hatással
15 ml

Kód: BIO2566 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
Ajándék az Ön számára
Az Öné lehet egy 40 ml-es Biotherm Lait Solaire Hydratant hidratáló naptej ingyen, ha Biotherm termékeket vásárol legalább 19 500 Ft értékben.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára

Tulajdonságok

Arcbőrtípus
minden bőrtípusra
Hatás
Hidratálás, revitalizáció, sötét karikákra

Biotherm a márkáról

A Biotherm az ember természettel való harmonikus együttélését képviseli. Merüljön alá ezeknek az egyedülálló kozmetikumoknak a vízi világába.

A Biotherm márka a termálforrások, ásványi anyagok és egyéb bioaktív anyagok erejéből merít inspirációt. Termékeinek egyedülálló összetétele elsősorban a vízből, mint az élet kezdetén jelen lévő természeti erőből nyeri energiáját.

A Pireneusok természetes forrásának hatása már évszázadok óta ismert. Egyesek úgy hitték, hogy ez az örök fiatalság forrása. A múlt század 50-es éveiben azonban ennek a forrásnak a felszínén egy különleges anyagot figyeltek meg, melynek rendkívüli tulajdonságait Dr. Jose Jullien későbbi kutatásai is kimutatták. Dr. Jullien saját ismereteit Janine Marissal kozmetikus tapasztalataival társította, és együtt lefektették a Biotherm márka alapjait.

A víz egyedülálló biológiai jellemzőinek köszönhetően optimális kölcsönhatásban áll az emberi bőrrel, ezért képes kivételes módon regenerálni és védeni azt. A Biotherm napjaink egyik legkiválóbb minőségű arc- és bőrápolóját, valamint a természetes jegyeket viselő üde és varázslatos illatokat képviseli. Próbálja ki a víz erejét ön is!

Értékelés Biotherm Aquasource Total Eye Revitalizer