Biotherm Aquasourceregeneráló és hidratáló gél

1×
Biotherm Aquasource regeneráló és hidratáló gél
Biotherm Aquasource regeneráló és hidratáló gél
Spóroljon
13 100Ft

Spóroljon 13%
50 ml
11 420Ft

Kód: BIO3021 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 12. 01.
Személyes átvétel
kedd 2020. 12. 01.

Biotherm Aquasource termékleírás
Tulajdonságok

Indítsa és zárja a napját olyan törődéssel, amely szinte érzéki élmény lesz. A Biotherm Aquasource regeneráló és hidratáló gél az egyedülálló összetevőinek köszönhetően szinte csodához illő hatásával újraéleszti a nagyon száraz arcbőrt.

A gél textúra tökéletesen beleolvad az arcbőrébe, és így azonnal élvezheti az intenzív hidratáltság érzetét. Így az arcbőre napról napra szebb és láthatóan ragyogóbb lehet.

Tulajdonságai:

  • 48 órán keresztül intenzíven hidratálja az arcbőrt
  • kiegészíti az arcbőr természetes nedvességtartalmát
  • láthatóan megújítja a dehidratált és ernyedt arcbőrt
  • képessé teszi az arcbőrt arra, hogy ragyogjon
  • gyengéden szívódik be a bőrbe és felébreszti az érzékeket
  • frissítő gél textúra

Összetevők:

  • A Life Plankton™ – termál-plankton, amely 35 tápanyagot tartalmaz (proteinek, vitaminok, aminosavak, zsírok és nyomelemek) és segít megújítani az arcbőr természetes funkcióit
  • Az Aura Leaf – különleges hatású kivonat a francia Pireneusokon található növényekből, megújítja az arcbőrben a hidratációs tartalékokat
  • ásványi olajak nélkül

Alkalmazása:
Vigye fel minden reggel és/vagy este a megtisztított és tonizált arcbőrre. Vigyen fel a krémből a tenyereire és gyengéden kenje szét az arcán, kerülje ki a szemkörnyéket. Haladjon az arc közepétől az arcszélekig. Végezetül vigye fel a nyaki részre is.

Tulajdonságok

Konzisztencia
gél
Arcbőrtípus
normál, kevert
Hatás
Anti-age, regenerálás, Táplálás, bőrsűrűséget helyreállító
Nap elleni védelem
SPF nélkül
Mikor használatos
Nappali és éjjeli ápolás

Biotherm a márkáról

A Biotherm az ember természettel való harmonikus együttélését képviseli. Merüljön alá ezeknek az egyedülálló kozmetikumoknak a vízi világába.

A Biotherm márka a termálforrások, ásványi anyagok és egyéb bioaktív anyagok erejéből merít inspirációt. Termékeinek egyedülálló összetétele elsősorban a vízből, mint az élet kezdetén jelen lévő természeti erőből nyeri energiáját.

A Pireneusok természetes forrásának hatása már évszázadok óta ismert. Egyesek úgy hitték, hogy ez az örök fiatalság forrása. A múlt század 50-es éveiben azonban ennek a forrásnak a felszínén egy különleges anyagot figyeltek meg, melynek rendkívüli tulajdonságait Dr. Jose Jullien későbbi kutatásai is kimutatták. Dr. Jullien saját ismereteit Janine Marissal kozmetikus tapasztalataival társította, és együtt lefektették a Biotherm márka alapjait.

A víz egyedülálló biológiai jellemzőinek köszönhetően optimális kölcsönhatásban áll az emberi bőrrel, ezért képes kivételes módon regenerálni és védeni azt. A Biotherm napjaink egyik legkiválóbb minőségű arc- és bőrápolóját, valamint a természetes jegyeket viselő üde és varázslatos illatokat képviseli. Próbálja ki a víz erejét ön is!

Értékelés Biotherm Aquasource1