Biotherm Aquasource ajándékszett I. hölgyeknek

Biotherm Aquasource ajándékszett I. hölgyeknek
Biotherm Aquasource ajándékszett I. hölgyeknek
ajándékszett I. hölgyeknek
6 770Ft

6 770,00Ft / 1 db, áfával
Kód: BIO06214 | Raktáron

Biosource Eau Micellaire micellás víz normál és száraz, érzékeny bőrre minden bőrtípusra, beleértve az érzékeny bőrt is 30 ml + Life Plankton Elixir védő regeneráló szérum 7 ml + Aquasource regeneráló és hidratáló gél 15 ml + Aquasource Night Spa éjszakai bőrbalzsam 20 ml

1
Ajándék az Ön számára
Egy strandtáska és egy kulacs közül választhat a kosarában ajándékként, ha 15 000 Ft felett vásárol.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
már holnap kedd 2021. 07. 27.
Személyes átvétel
már holnap kedd 2021. 07. 27.

Leírás Biotherm Aquasource
Tulajdonságok

Minden egy csomagban, amire a szép megjelenésű arcbőrre szükség lehet. A kiváló Biotherm Aquasource kozmetikai készlet önnek, és ajándékként a szeretteinek is örömet szerez.

A szett tartalma:

  • Biosource Eau Micellaire micellás víz normál és száraz, érzékeny bőrre minden bőrtípusra, beleértve az érzékeny bőrt is 30 ml
  • Life Plankton Elixir védő regeneráló szérum 7 ml
  • Aquasource regeneráló és hidratáló gél 15 ml
  • Aquasource Night Spa éjszakai bőrbalzsam 20 ml

Tulajdonságok:

  • az arcbőr kezelésére és regenerálására
  • miniatűr kiszerelésű termékeket tartalmaz
  • a ráncok csökkentésére

Tulajdonságok

Arcbőrtípus
minden bőrtípusra
Hatás
Hidratálás
Ajándék szett típusa
ajándékszett
Nap elleni védelem
SPF nélkül
Mikor használatos
Nappali és éjjeli ápolás

Biotherm a márkáról

A Biotherm az ember természettel való harmonikus együttélését képviseli. Merüljön alá ezeknek az egyedülálló kozmetikumoknak a vízi világába.

A Biotherm márka a termálforrások, ásványi anyagok és egyéb bioaktív anyagok erejéből merít inspirációt. Termékeinek egyedülálló összetétele elsősorban a vízből, mint az élet kezdetén jelen lévő természeti erőből nyeri energiáját.

A Pireneusok természetes forrásának hatása már évszázadok óta ismert. Egyesek úgy hitték, hogy ez az örök fiatalság forrása. A múlt század 50-es éveiben azonban ennek a forrásnak a felszínén egy különleges anyagot figyeltek meg, melynek rendkívüli tulajdonságait Dr. Jose Jullien későbbi kutatásai is kimutatták. Dr. Jullien saját ismereteit Janine Marissal kozmetikus tapasztalataival társította, és együtt lefektették a Biotherm márka alapjait.

A víz egyedülálló biológiai jellemzőinek köszönhetően optimális kölcsönhatásban áll az emberi bőrrel, ezért képes kivételes módon regenerálni és védeni azt. A Biotherm napjaink egyik legkiválóbb minőségű arc- és bőrápolóját, valamint a természetes jegyeket viselő üde és varázslatos illatokat képviseli. Próbálja ki a víz erejét ön is!

Értékelés Biotherm Aquasource