Biotherm Aquapower

utazási készlet (uraknak)

Biotherm Aquapower utazási készlet (uraknak)
Biotherm Aquapower utazási készlet (uraknak)
Ingyenes kiszállítás
utazási készlet (uraknak)
7 430Ft

Kód: BIO05223 | Több mint 20 db a raktáron

Biotherm Aquapower hidratáló ápolás 20 ml + borotválkozási hab 50 ml + tisztító gél 40 ml + Aquafitness revitalizáló tusfürdő gél 40 ml

1
Express One (Transoflex)
hétfő 2019. 08. 26.
Személyes átvétel
szombat 2019. 08. 24.
Biotherm Aquapower
utazási készlet (uraknak) | 7 430Ft

Tulajdonságok

Ajándék szett típusa
utazási készlet
Arcbőrtípus
minden bőrtípusra
Kor
minden korosztálynak

Biotherm a márkáról

A Biotherm az ember természettel való harmonikus együttélését képviseli. Merüljön alá ezeknek az egyedülálló kozmetikumoknak a vízi világába.

A Biotherm márka a termálforrások, ásványi anyagok és egyéb bioaktív anyagok erejéből merít inspirációt. Termékeinek egyedülálló összetétele elsősorban a vízből, mint az élet kezdetén jelen lévő természeti erőből nyeri energiáját.

A Pireneusok természetes forrásának hatása már évszázadok óta ismert. Egyesek úgy hitték, hogy ez az örök fiatalság forrása. A múlt század 50-es éveiben azonban ennek a forrásnak a felszínén egy különleges anyagot figyeltek meg, melynek rendkívüli tulajdonságait Dr. Jose Jullien későbbi kutatásai is kimutatták. Dr. Jullien saját ismereteit Janine Marissal kozmetikus tapasztalataival társította, és együtt lefektették a Biotherm márka alapjait.

A víz egyedülálló biológiai jellemzőinek köszönhetően optimális kölcsönhatásban áll az emberi bőrrel, ezért képes kivételes módon regenerálni és védeni azt. A Biotherm napjaink egyik legkiválóbb minőségű arc- és bőrápolóját, valamint a természetes jegyeket viselő üde és varázslatos illatokat képviseli. Próbálja ki a víz erejét ön is!