Biotherm Aquapowerutazási készlet (uraknak)

1×
Biotherm Aquapower utazási készlet (uraknak)
Biotherm Aquapower utazási készlet (uraknak)
utazási készlet (uraknak)
9 190Ft

Kód: BIO05223 | Raktáron

Biotherm Aquapower hidratáló ápolás 20 ml + borotválkozási hab 50 ml + tisztító gél 40 ml + Aquafitness revitalizáló tusfürdő gél 40 ml

1
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 08. 18.
Személyes átvétel
kedd 2020. 08. 18.

Biotherm Aquapower termékleírás
Tulajdonságok

Szerezzen örömöt a férfiak arcbőrét ápoló készítményekkel teli BiothermAquapower kozmetikai készlettel. Minden külsejére adó

Tulajdonságok:

  • mindennapi használatra való terméket tartalmazó összeállítás
  • megakadályozza az arcbőr irritációját és viszketését

Használata:
A kozmetikai szett minden egyes termékét az adott termék útmutatója szerint használja.

Tulajdonságok

Arcbőrtípus
minden bőrtípusra
Hatás
Tisztítás
Ajándék szett típusa
utazási készlet

Biotherm a márkáról

A Biotherm az ember természettel való harmonikus együttélését képviseli. Merüljön alá ezeknek az egyedülálló kozmetikumoknak a vízi világába.

A Biotherm márka a termálforrások, ásványi anyagok és egyéb bioaktív anyagok erejéből merít inspirációt. Termékeinek egyedülálló összetétele elsősorban a vízből, mint az élet kezdetén jelen lévő természeti erőből nyeri energiáját.

A Pireneusok természetes forrásának hatása már évszázadok óta ismert. Egyesek úgy hitték, hogy ez az örök fiatalság forrása. A múlt század 50-es éveiben azonban ennek a forrásnak a felszínén egy különleges anyagot figyeltek meg, melynek rendkívüli tulajdonságait Dr. Jose Jullien későbbi kutatásai is kimutatták. Dr. Jullien saját ismereteit Janine Marissal kozmetikus tapasztalataival társította, és együtt lefektették a Biotherm márka alapjait.

A víz egyedülálló biológiai jellemzőinek köszönhetően optimális kölcsönhatásban áll az emberi bőrrel, ezért képes kivételes módon regenerálni és védeni azt. A Biotherm napjaink egyik legkiválóbb minőségű arc- és bőrápolóját, valamint a természetes jegyeket viselő üde és varázslatos illatokat képviseli. Próbálja ki a víz erejét ön is!

Értékelés Biotherm Aquapower