BIOTHERM - A leginkább népszerű gyűjtemények

A francia Pireneusok meleg vizű forrásait évszázadok óta a „fiatalság forrásaként” emlegetik.
Évszázadokkal később a Biotherm biológusai végre felfedték ennek a csodás víznek a titkát: a LIFE PLANKTON™-t, egy különleges regeneratív tulajdonságokkal rendelkező mikroorganizmust.
Ma, a Life Plankton™-t a Biothermnél eddigi legmagasabb koncentrációjában egy csodálatos bőrregeneráló ápolóba itatták: a Life Plankton ™ Esszenciába.
Fedezze fel a Life Plankton™ erejét az új Life Plankton™ Elixírben, amely nagyszerű kiegészítése a bőre mindennapos, öregedésgátló ápolásának!

teljes szöveg szöveg elrejtése

A korai öregedés hatékony öregedésgátló ápolást igényel. Csökkentse a kisebb ráncokat és nyerje vissza bőre ragyogását a Biotherm ápolókkal, minden bőrtípusra! Fedezze fel az Önnek való Blue Therapy krémet, amely igazodik az Ön bőre egyéni igényeihez, az ideális eredményért.

teljes szöveg szöveg elrejtése

A nagyon száraz bőrre való hidratálónak elnehezítés nélkül kell hidratálnia. A Biotherm intenzív hidratálói lággyá varázsolják és táplálják a bőrt, az üde megjelenésért. Az Aquasource bemutatja hihetetlen eredményekkel rendelkező ápolóját száraz bőrre. Kifejezetten a légszennyezés és annak a bőrre gyakorolt negatív hatásai ellen kifejlesztve.

teljes szöveg szöveg elrejtése

A Biotherm termékeket különleges termálvizes spa összetevővel készítjük, teljes körű bőrápolási termékválasztékot kínálva minden bőrtípusra.
Táplálja a teste bőrét az ikonikus Lait Corporel-rel, és érezze a különlegesen sima, hidratált és rugalmas bőrt.

teljes szöveg szöveg elrejtése

A férfiak bőre is megérdemli az ápoltságot és hidratáltságot, a stressz és a modern élet szennyezései elleni küzdelemért. Fedezze fel a Biotherm Homme teljes arcápoló termékválasztékát az Aquapower sorozattal a mindennapi hidratálásért!

teljes szöveg szöveg elrejtése