Ugrás a fő tartalomhoz

SZEMÉLYRE SZABOTT BŐRÁPOLÓ RUTINOK A BIOTHERMTŐL

RUTIN AZ ARCBŐR REGENERÁLÁSÁHOZ

Biotherm Life Plankton™


Fedezze fel a Life Plankton™-t, a franciaországi Pireneusokból származó, természetes eredetű mikroorganizmust. Vigye fel a megtisztított arcára az ezt az anyagot nagy mennyiségben tartalmazó Life Plankton™ Elixir regenerálószérumot, amely új életre kelti, megerősíti és megvédi az arcbőrét.

A szépítkezés folytatásaként használja a hidratálóbalzsamot, a szemránckrémet, illetve az ápolás maximális hatásáért a speciális ampullákat.

RUTIN A RÁNCOK ÉS AZ ARCBŐR ÖREGEDÉSE ELLENI

Biotherm Blue Therapy


Az öregedés korai jelei hatékony anti-aging ápolást igényelnek. Kezdje a rutinját arctisztító hab felvitelével, majd a maximális hatás eléréséhez használja a Blue Therapy Red Algae Uplift nappali és éjszakai krémet, amelyek eltérő textúrájuknak köszönhetően remekül kiegészítik egymást, ezáltal erősítik az arcbőrt, és kisimítják a finom vonalakat. Ne feledkezzen meg a szemkörnyék érzékeny bőrének ápolására szolgáló speciális készítményről sem.

Amennyiben hirtelen problémássá válna az arcbőre, próbálja ki a 28 napos intenzív feszesítő kúrát is.

RUTIN AZ ARCBŐR HIDRATÁLÁSÁÉRT

Biotherm AquasourceA hidratált arcbőr feszesebb, jobban ellenáll a károsító hatásoknak, és egészségesebb megjelenésű. A Biotherm egyszerű rutint kínál az intenzív hidratáláshoz. Ehhez nélkülözhetetlenül hozzátartozik a Biosource tonik, amely puhává teszi az arcbőrt és eltávolítja róla a szennyeződéseket. A nappali és éjszakai ápolást a jellegzetesen könnyű textúrájú és gyorsan felszívódó Aquasource termékcsalád képezi. Először a szérumot, majd a nappali/éjszakai krémet, utána pedig a szemkörnyékápoló krémet használja.

RUTIN A FÉRFIAK ARCÁPOLÁSÁHOZ

Biotherm Homme


A férfiak arcbőre is megérdemli a törődést, a hidratálást, a szennyeződések eltávolítását és a regenerálást. Ezért az arctisztító gél mellett érdemes minden nap használnia az Aquapower hidratáló ápolót, mely egész nap megőrzi az arcbőr tápláltságát és rugalmasságát. A kor előrehaladtával ugyanakkor legalább ennyire fontos a Force Supreme regeneráló és ápoló termékcsalád is, mely visszaadja az arcbőr rugalmasságát, és felveszi a harcot az öregedés tüneteivel.

Amennyiben rendszeresen borotválkozik, az Ultra Confort bőrnyugtató és hidratálóbalzsamot szintén értékelni fogja.