BIOTHERM - A leginkább népszerű gyűjtemények

Biotherm Life Plankton™

A francia Pireneusok meleg vizű forrásait évszázadok óta a „fiatalság forrásaként” emlegetik. Évszázadokkal később a Biotherm biológusai végre felfedték ennek a csodás víznek a titkát: a LIFE PLANKTON™-t, egy különleges regeneratív tulajdonságokkal rendelkező mikroorganizmust.
Ma, a Life Plankton™-t a Biothermnél eddigi legmagasabb koncentrációjában egy csodálatos bőrregeneráló ápolóba itatták: a Life Plankton ™ Esszenciába. Fedezze fel a Life Plankton™ erejét az új Life Plankton™ Elixírben, amely nagyszerű kiegészítése a bőre mindennapos, öregedésgátló ápolásának!

teljes szöveg szöveg elrejtése

Biotherm Blue TherapyA korai öregedés hatékony öregedésgátló ápolást igényel. Csökkentse a kisebb ráncokat és nyerje vissza bőre ragyogását a Biotherm ápolókkal, minden bőrtípusra! Fedezze fel az Önnek való Blue Therapy krémet, amely igazodik az Ön bőre egyéni igényeihez, az ideális eredményért!

teljes szöveg szöveg elrejtése

Biotherm AquasourceA nagyon száraz bőrre való hidratálónak elnehezítés nélkül kell hidratálnia. A Biotherm intenzív hidratálói lággyá varázsolják és táplálják a bőrt, az üde megjelenésért. Az Aquasource bemutatja hihetetlen eredményekkel rendelkező ápolóját száraz bőrre. Kifejezetten a légszennyezés és annak a bőrre gyakorolt negatív hatásai ellen kifejlesztve.

teljes szöveg szöveg elrejtése

Biotherm Lait CorporelA Biotherm termékeket különleges termálvizes spa összetevővel készítjük, teljes körű bőrápolási termékválasztékot kínálva minden bőrtípusra. Táplálja a teste bőrét az ikonikus Lait Corporel-rel, és érezze a különlegesen sima, hidratált és rugalmas bőrt!

teljes szöveg szöveg elrejtése

Biotherm HommeA férfiak bőre is megérdemli az ápoltságot és hidratáltságot, a stressz és a modern élet szennyezései elleni küzdelemért. Fedezze fel a Biotherm Homme teljes arcápoló termékválasztékát az Aquapower sorozattal a mindennapi hidratálásért!

teljes szöveg szöveg elrejtése

Választott már

  • Arc
  • Biotherm
Szűrő

árfolyamkülönbség

akár

Kinek?

Ajándékok és akciók

Értékelés

  •   40
  •   3
  •   2
Bestsellerek