Biorepair Dr. Wolff's krém a fogzománc megújítására

    • Biorepair Dr. Wolff's krém a fogzománc megújítására
    • Biorepair Dr. Wolff's krém a fogzománc megújítására 1
    • Biorepair Dr. Wolff's krém a fogzománc megújítására 2
      více

     1 termék változat 2 540 Ft

     Express One (Transoflex)Kedd 2018. 05. 22.
     Csomagküldő – átvevőhelySzerda 2018. 05. 23.
     Átvevőhely BudapestKedd 2018. 05. 22.

     A megadott idő informatív jellegű, a feltételezett kiszállítási időt jelzi.

     Biorepair Dr. Wolff's változatok

     • Biorepair Dr. Wolff's krém a fogzománc megújítására 75 mlkrém a fogzománc megújítására 

      Több mint 20 db raktáron a központi raktárban

      75 ml
      Kód: BRP1236

      2 540 Ft

     Fel

     Kozmetikai termék leírása Biorepair Dr. Wolff's

     Értékelés

     Egyszerű használat

     Kozmetikai minőség

     Eredményesség

     A minőségi Biorepair Dr. Wolff's Dr. Wolff's fogkrém erősíti a fogzománcot, így védi a fogait a fogszuvasodástól és a fokozott érzékenységtől.

     Tulajdonságok:

     • erősíti a fogzománcot
     • megelőzi a fogszuvasodást
     • eltávolítja a fogkövet és a foglepedéket
     • csökkenti a fogak érzékenységét

     Használata:

     Célszerű a fogkrémet legalább napi 2 alkalommal, reggel és este, valamint minden étkezés után használni.

     Fel

     A Biorepair márkáról

     BioRepair kozmetika | BioRepair – a sérült fogzománc helyreállítására. A BioRepair márka az olasz Coswell társaság portfóliájához tartozik, mely már régóta sikeresen a személyes ápolás, illat és kozmetika terén. Az érzékeny fogakra készült megújult sorozatot, mely szabadalmaztatott MICROREPAIR® bioaktív formulát tartalmaz a fogzománc megújítására, a bolognai egyetemmel való együttműködés során fejlesztették ki. Az egyedülálló MICROREPAIR® formula hidroxilapatit, természetes fogzománc és dentin, valamint aktiváló cink mikrorészecskéket tartalmaz. A BioRepair készítmények így képesek remineralizálni a fogzománcot, befedni egy védőréteggel annak hibáit és apró sérüléseit, valamint megújítani a szerkezetét. A BioRepair sorozat termékeinek rendszeres használatával valóban hatékonyan revitalizálódik a dentin, megelőzi a fogíny visszahúzódását, mely az érzékeny fognyak védelmének legjobb módja. A BioRepair egyidejűleg antibakteriális és védelmet nyújt a foglepedék, fogszuvasodás és fogkő kialakulásával szemben. Végül, de nem utolsósorban a BioRepair termékek védelmet biztosítanak a kellemetlen szájszag ellen annak köszönhetően, hogy a hidroxilapatit mikrorészecskéi elnyelik a kénvegyületeket. BioRepair sorozat a fogkrémek különféle típusait foglalja magába, melyek nemcsak az érzékeny fogak ápolására szolgálnak, de például kaphatóak fogfehérítő fogkrémek is, valamint nagyon jó minőségű szájvizek, fogkefék, fogselymek, melyek segítenek a kívánt hatás elérésében. A BioRepair valóban hatékony megoldást kínál az érzékeny fogak problematikájára, melyek nemcsak elnyomják a tüneteket, hanem kezelik azok kialakulásának okait ….

     Fel

     Értékelés Biorepair Dr. Wolff's

     Mit gondol Ön a Biorepair Dr. Wolff's termékről?

     A csillaggal jelölt mezők * kitöltése kötelező.


     Értékelés *

     1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

     1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

     1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "     Az elküldéssel hozzájárulását adja ahhoz, hogy a Notino s.r.o. /Kft./, 639 00 Brno, Londýnské náměstí 881/6, cégazonosító száma 27609057, az Ön személyes adatait termékértékelés feldolgozása és megjelenítése céljából feldolgozza. Az adatok átadhatók leányvállalatok és további adatfeldolgozók részére, akik azokat feldolgozhatják. Az Ön által adott engedélyt bármikor jogában áll visszavonni, valamint kérni az adatkezelőtől a személyes adataihoz történő hozzáférését, azok javítását, törlését, valamint átadhatóságát, illetve feldolgozhatóságának korlátozását. Bővebb információkat a személyes adatkezelési alapelvek tartalmaznak.​

     Menu