Skip to main content

Bione CosmeticsMacadamia + Coco Milk öblítést nem igénylő spray kondicionáló

Bione Cosmetics Macadamia + Coco Milk öblítést nem igénylő spray kondicionáló
Bione Cosmetics Macadamia + Coco Milk öblítést nem igénylő spray kondicionáló
Új
260 ml
1 590Ft

Raktáron | 611,54Ft / 100 ml, áfával | Kód: BCO01307
1
Express One Hungary
szerda 2022. 01. 26.
Személyes átvétel
szerda 2022. 01. 26.

Az öblítésmentes Bione Cosmetics Macadamia + Coco Milk hajkondicionáló a haj regenerálásának sok más előnnyel is járó egyszerű és gyors módját jelenti.

Tulajdonságok:

  • táplálást és regenerálódást biztosít
  • a haj fényes és selymes tapintású
  • mélyrehatóan revitalizáló és erősítő

Használata:
Permetezzen a nedves, törülközővel megszárított hajára megfelelő mennyiségű szert és kézzel dörzsölje szét. Ne öblítse le, és folytassa a haj formázást a szokásos módon.

Tulajdonságok

Hajtípus
minden hajtípus
Hatás
Hidratálás, Fény és selymesség, regenerálás
Fejbőrtípus
minden fejbőrtípus
Hajprobléma
károsult haj, igénybevett haj

A Bione Cosmetics márka a Drogerex cseh társaság portfóliójába tartozik, amely kozmetikai és piperecikkek gyártásával, értékesítésével és forgalmazásával foglalkozik. A Bione Cosmetics mottója: „az erő az egyszerűségben rejlik”. Samponjai, krémjei, tusfürdői, testápolói és többi terméke összetételében egyáltalán nem találunk felesleges összetevőt. A hangsúly a működőképességen, nem pedig a mennyiségen van.
Külön említést érdemelnek a „BIO” jelölésű termékek, melyek nem tartalmaznak szilikonokat, parabéneket, alkil-fenolokat, kőolajszármazékokat, de más, potenciálisan káros anyagokat sem. Ennek köszönhetően azok is használhatják őket, akik különféle dermatológiai rendellenességekben szenvednek.
A Bione Cosmetics készítményeket a legújabb tudományos ismeretek alapján fejlesztették ki, és forgalomba hozataluk előtt szigorú (nem állatokon végzett) tesztelésen esnek át. A Bione Cosmetics természetes kozmetikumok hatékonyak, biztonságosak és - nem utolsó sorban - környezetkímélők. Megvásárlásuk nem borítja fel az Ön költségvetését.
A Bione Cosmetics márka bizonyára vonzó mindazok számára, akik szeretnének hozzájárulni a környezet védelméhez és a minőséget keresik, elfogadható áron.