Bione Cosmetics Honey + Q10 valódi méhszurok

3×
Bione Cosmetics Honey + Q10 valódi méhszurok
Bione Cosmetics Honey + Q10 valódi méhszurok
82 ml
1 790Ft

2 182,93Ft / 100 ml, áfával
Kód: BCO0437 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 06. 15.
Személyes átvétel
kedd 2021. 06. 15.

Leírás Bione Cosmetics Honey + Q10
Tulajdonságok

A helyi hatású bőrápoló gondoskodik a bőr problémás helyeinek kezeléséről, közben pedig nyugtatja az irritáltságot és támogatja a természetes regenerálódást.

Tulajdonságok:

  • arcra és testre is használható
  • helyileg kezeli a problémás arcbőr tüneteit
  • antibakteriális hatású
  • regeneráló hatású
  • nyugtatja az arcbőr irritáltságát
  • megőrzi a fogíny egészségét
  • megöli a baktériumokat

Használata:
A mellékelt útmutató szerint járjon el.

Tulajdonságok

Arcbőrtípus
problematikus
Bőrtípus
minden bőrtípusra
Hatás
regenerálás, akné ellen
Hatóanyag
πρόπολη, Koenzym Q10

Bione Cosmetics a márkáról

A Bione Cosmetics márka a Drogerex cseh társaság portfóliójába tartozik, amely kozmetikai és piperecikkek gyártásával, értékesítésével és forgalmazásával foglalkozik. A Bione Cosmetics mottója: „az erő az egyszerűségben rejlik”. Samponjai, krémjei, tusfürdői, testápolói és többi terméke összetételében egyáltalán nem találunk felesleges összetevőt. A hangsúly a működőképességen, nem pedig a mennyiségen van.
Külön említést érdemelnek a „BIO” jelölésű termékek, melyek nem tartalmaznak szilikonokat, parabéneket, alkil-fenolokat, kőolajszármazékokat, de más, potenciálisan káros anyagokat sem. Ennek köszönhetően azok is használhatják őket, akik különféle dermatológiai rendellenességekben szenvednek.
A Bione Cosmetics készítményeket a legújabb tudományos ismeretek alapján fejlesztették ki, és forgalomba hozataluk előtt szigorú (nem állatokon végzett) tesztelésen esnek át. A Bione Cosmetics természetes kozmetikumok hatékonyak, biztonságosak és - nem utolsó sorban - környezetkímélők. Megvásárlásuk nem borítja fel az Ön költségvetését.
A Bione Cosmetics márka bizonyára vonzó mindazok számára, akik szeretnének hozzájárulni a környezet védelméhez és a minőséget keresik, elfogadható áron.

Értékelés Bione Cosmetics Honey + Q103