Bione Cosmetics Deo Krystal dezodor ásványokkal

Bione Cosmetics Deo Krystal dezodor ásványokkal
Bione Cosmetics Deo Krystal dezodor ásványokkal
1 800Ft
1 500,00Ft / 100 g, áfával
120 g
Kód: BCO00925 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 06. 15.
Személyes átvétel
kedd 2021. 06. 15.

Leírás Bione Cosmetics Deo Krystal
Tulajdonságok

A minőségi Bione Cosmetics Deo Krystal izzadásgátló optimálisan szívja fel az izzadságot és semlegesíti a testszagokat. Minden nap frissesség és tisztaság érzetét nyújtja.

Tulajdonságok:

  • hosszan tartó komfort- és tisztaságérzetet nyújt
  • véd a kellemetlen szagoktól
  • nem hagy foltot a ruházaton
  • hatékony védelmet nyújt az izzadás ellen

Összetétel:

  • parfümmentes

Használata:
Felvitelét a nap folyamán bármikor megismételheti. Mindennapi használatra alkalmas.

Tulajdonságok

Csomagolás
egyéb
Bőrtípus
minden bőrtípusra

Bione Cosmetics a márkáról

A Bione Cosmetics márka a Drogerex cseh társaság portfóliójába tartozik, amely kozmetikai és piperecikkek gyártásával, értékesítésével és forgalmazásával foglalkozik. A Bione Cosmetics mottója: „az erő az egyszerűségben rejlik”. Samponjai, krémjei, tusfürdői, testápolói és többi terméke összetételében egyáltalán nem találunk felesleges összetevőt. A hangsúly a működőképességen, nem pedig a mennyiségen van.
Külön említést érdemelnek a „BIO” jelölésű termékek, melyek nem tartalmaznak szilikonokat, parabéneket, alkil-fenolokat, kőolajszármazékokat, de más, potenciálisan káros anyagokat sem. Ennek köszönhetően azok is használhatják őket, akik különféle dermatológiai rendellenességekben szenvednek.
A Bione Cosmetics készítményeket a legújabb tudományos ismeretek alapján fejlesztették ki, és forgalomba hozataluk előtt szigorú (nem állatokon végzett) tesztelésen esnek át. A Bione Cosmetics természetes kozmetikumok hatékonyak, biztonságosak és - nem utolsó sorban - környezetkímélők. Megvásárlásuk nem borítja fel az Ön költségvetését.
A Bione Cosmetics márka bizonyára vonzó mindazok számára, akik szeretnének hozzájárulni a környezet védelméhez és a minőséget keresik, elfogadható áron.

Értékelés Bione Cosmetics Deo Krystal