Bione Cosmetics Cannabis

balzsam a bőrkeményedésre sarokra

Bione Cosmetics Cannabis balzsam a bőrkeményedésre sarokra
Bione Cosmetics Cannabis balzsam a bőrkeményedésre sarokra
150 ml
1 250Ft

Kód: BCO0673 | Több mint 20 db a raktáron
db
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Választhat egy utazó kozmetikum készletet vagy egy napozó olajat ingyen a kosarában, ha legalább 13 000 Ft értékben vásárol.
Express One (Transoflex)
már holnap csütörtök 2019. 07. 18.
Személyes átvétel
már holnap csütörtök 2019. 07. 18.
Bione Cosmetics Cannabis
150 ml | 1 250Ft

Bione Cosmetics Cannabis termékleírás

A szaliciles sarokbalzsam a sarok, láb, térd vagy könyök bőrkeményedéseinek kezelésére szolgáló egyedülálló termék. Lágyítja, zsírosítja és szalicilsavval telíti a bőrt, ezáltal fokozatosan és gyengéden távolítja el a kívánt helyről a megkeményedett bőrt.

Hatásai:

  • eltávolítja és finomítja a bőrkeményedéseket

Összetétele:

  • szalicilsav
  • E-vitamin
  • argán-, kókuszdió- és ricinusolaj, méhviasz – finomítják a bőrt
  • parabéneket és kőolajszármazékokat nem tartalmaz

Alkalmazása:
Lehetőleg reggel vigye fel a szükséges mennyiségű balzsamot a bőrkeményedéses helyekre és gondosan masszírozza be a bőrbe, majd húzzon fel egy vastagabb pamut zoknit. A lekezelt és nedves bőr a nap folyamán folyamatosan lágyul, az eredmény már este látható – a bőrkeményedés egy részét kíméletesen leszedi a zokni, a megmaradt rész pedig meleg víz és egy kefe segítségével könnyedén eltávolítható. Mindaddig folytassa ezt az eljárást, amíg a bőrkeményedés megfelelően meg nem lágyul.

Figyelmeztetés:
A balzsam alkalmazásához védőkesztyű használata javasolt. A kesztyű megvédi a kezelést nem igénylő finom kézbőrt a nem kívánat hatástól. Amennyiben a készítmény alkalmazásakor nem visel védőkesztyűt, alaposan távolítsa el a balzsam maradványait szappannal, meleg vízzel és kefével a kezéről. Használja körültekintéssel, csupán a szükséges esetben és alkalomszerűen. A javaslatoktól eltérő módon nem használható. Szalicilsavat tartalmaz. 3 éves kor alatti gyermekek esetén nem alkalmazható.

Tulajdonságok

Bőrtípus
minden bőrtípusra

Bione Cosmetics a márkáról

A Bione Cosmetics márka a Drogerex cseh társaság portfóliójába tartozik, amely kozmetikai és piperecikkek gyártásával, értékesítésével és forgalmazásával foglalkozik. A Bione Cosmetics mottója: „az erő az egyszerűségben rejlik”. Samponjai, krémjei, tusfürdői, testápolói és többi terméke összetételében egyáltalán nem találunk felesleges összetevőt. A hangsúly a működőképességen, nem pedig a mennyiségen van.
Külön említést érdemelnek a „BIO” jelölésű termékek, melyek nem tartalmaznak szilikonokat, parabéneket, alkil-fenolokat, kőolajszármazékokat, de más, potenciálisan káros anyagokat sem. Ennek köszönhetően azok is használhatják őket, akik különféle dermatológiai rendellenességekben szenvednek.
A Bione Cosmetics készítményeket a legújabb tudományos ismeretek alapján fejlesztették ki, és forgalomba hozataluk előtt szigorú (nem állatokon végzett) tesztelésen esnek át. A Bione Cosmetics természetes kozmetikumok hatékonyak, biztonságosak és - nem utolsó sorban - környezetkímélők. Megvásárlásuk nem borítja fel az Ön költségvetését.
A Bione Cosmetics márka bizonyára vonzó mindazok számára, akik szeretnének hozzájárulni a környezet védelméhez és a minőséget keresik, elfogadható áron.