Biolage R.A.W.

Valódi, hiteles, kedvező hatású. Ez a Biolage márka természetes kollekciója, a Biolage R.A.W. hajkozmetikumok termékcsaládja. A kollekció minden egyes darabja környezetkímélő, 100%-ban újrahasznosítható csomagolású és biológiailag lebomló összetételű. 

 

A R.A.W. a real, authentic, wholesome angol kifejezések rövidítése, melyek a teljes kollekció filozófiáját összefoglalják. A real a szulfát-, szilikon- és parabénmentes összetételt jelenti. Az authentic az átlátható összetételt jelzi, mivel minden egyes terméknél pontosan feltüntetésre kerül, hogy mit tartalmaz és az egyes összetevők honnan származnak. És a wholesome? A kedvező hatás, aminek köszönhetően haja mindig egészséges és káprázatosan szép lesz.

A Biolage R.A.W. kollekcióban minden hajtípusra talál ápolót. Például a Biolage R.A.W. Uplift sampon tömeget ad a hajnak, a Biolage R.A.W. Nourish tápláló kondicionáló a kiszáradt haj ápolására szolgál, vagy a Biolage R.A.W. Uplift agyagos hajpakolásnak köszönhetően haja visszanyeri elvesztett szépségét és vitalitását.

A Biolage R.A.W. mindenkinek remek választás, akinek fontos a környezetvédelem, ugyanakkor tökéletes hajra vágyik. Mert a haj is egészségesen akar táplálkozni.

teljes szöveg szöveg elrejtése

Választott már

  • R.A.W.
Szűrő

árfolyamkülönbség

akár

Alkollekció