Bioderma Sensibio Lighthidratáló és nyugtató krém az érzékeny arcbőrre

Bioderma Sensibio Light hidratáló és nyugtató krém az érzékeny arcbőrre
Bioderma Sensibio Light hidratáló és nyugtató krém az érzékeny arcbőrre
Spóroljon
6 487Ft

Spóroljon 29%
40 ml
4 590Ft

Kód: BIR0541 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 12. 01.
Személyes átvétel
kedd 2020. 12. 01.

Bioderma Sensibio Light termékleírás
Tulajdonságok

Mindennapi segítség az érzékeny arcbőr ápolásában. A Bioderma Sensibio Light hidratáló és nyugtató krém textúrája könnyű, gyorsan felszívódik és finommá, valamint rugalmassá teszi a bőrt.

Az egyedülálló Toléridine™ szabadalomnak köszönhetően nyugtatja a bőrt és megnöveli a külső környezet ingereivel szembeni toleranciáját. Az ápolt arcbőr az ön névjegye. Adjon meg mindent az érzékeny arcbőrének, amire csak szüksége van.

Tulajdonságai:

  • csökkenti az arcbőr érzékenységét
  • nyugtat és hidratál
  • mérsékli a feszülő, viszkető és égető érzést
  • remek alapot képez a smink alá
  • parfümmentes krém

Főbb összetevői:

  • Toléridine™ szabadalom – csökkenti a bőr reaktivitását és növeli az ellenálló képességét
  • glicerin
  • xylitol

Alkalmazása:
Bioderma Sensibio H2O micellás vízzel történő megtisztítás után vigye fel reggel és este az arcára és dekoltázsára. A Bioderma Sensibio termékcsalád más termékeivel kombinálva is használható.

Tulajdonságok

Konzisztencia
krém
Arcbőrtípus
érzékeny, normál, kevert
Hatás
Hidratálás, Nyugtatás
Nap elleni védelem
SPF nélkül
Mikor használatos
nappal, Nappali és éjjeli ápolás

Bioderma a márkáról

A Bioderma Dermokozmetika a bőr biológiai mechanizmusainak ismeretére alapoz. Ez a tudományos megközelítés garantálja a termékek olyan összetételét, amely pontosan célozza meg a bőr különböző típusait vagy problémáit. A Bioderma kozmetikumok nem tartalmaznak bőrgyógyászatilag kifogásolható összetevőket, például parabéneket, a ftalátokat vagy formaldehideket. Az összes termék összetétele csak tiszta, aktív, és a bőrben is megtalálható alkotóelemekből áll. A Bioderma márka ezért garantálja készítményei tökéletes összeférhetőségét. Minden arc- és bőrápolási termékünk megfelelt a klinikai vizsgálatokon, készítésüket bőrgyógyász, allergológus és toxikológus szakértők felügyelik.

A márka 1970-es megalapítása óta több szabadalommal is rendelkezik. Például a Bioderma Sensibio micelláris víz a világon elsőként létrehozott tisztító víz, és ma is a legnépszerűbbek közé tartozik. A Bioderma Sébium termékcsalád pedig szabadalmaztatott Fluidactiv komplexet tartalmaz, amely hatékonyan küzd a zsíros és problémás arcbőr minden megnyilvánulása ellen.

A márka portfóliójában a teljes test átgondolt bőrápolása megtalálható. És ami fontos: a Bioderma nemcsak ideiglenes megkönnyebbülést nyújt, hanem mindig közvetlenül a probléma gyökerével foglalkozik. Legyen az Ön arca és bőre is tökéletesen ápolt!

Értékelés Bioderma Sensibio Light