BiodermaSébium ajándékszett (zsíros és problémás bőrre)

Bioderma Sébium ajándékszett (zsíros és problémás bőrre)
Bioderma Sébium ajándékszett (zsíros és problémás bőrre)

Ez a termék jelenleg nem elérhető | Kód: BIR03620

tisztító gél kombinált és zsíros bőrre 200 ml + micellás víz kombinált és zsíros bőrre 100 ml + hidratáló krém a pattanások kezelése által kiszárított és irritált bőrre 40 ml + tisztító gél az aknéra hajlamos zsíros bőrre 8 ml + tisztító szivacs + kozmetikai táska

Minden egy csomagban, amire a szép megjelenésű arcbőrre szükség lehet. A kiváló Bioderma Sébium kozmetikai készlet önnek, és ajándékként a szeretteinek is örömet szerez.

A szett tartalma:

  • tisztító gél kombinált és zsíros bőrre 200 ml
  • micellás víz kombinált és zsíros bőrre 100 ml
  • hidratáló krém a pattanások kezelése által kiszárított és irritált bőrre 40 ml
  • tisztító gél az aknéra hajlamos zsíros bőrre 8 ml
  • tisztító szivacs
  • kozmetikai táska

Tulajdonságok:

  • zsíros arcbőrre megfelelő
  • mindennapi használatra való kozmetikai termék-összeállítás
  • ajándéknak kiváló

Használata:
A kozmetikai szett minden egyes termékét az adott termék útmutatója szerint használja.

Tulajdonságok

Arcbőrtípus
zsíros, problematikus
Hatás
A túlzott faggyútermelés szabályozása, Tisztítás, akné ellen
Ajándék szett típusa
ajándékszett
Nap elleni védelem
SPF nélkül
Mikor használatos
Nappali és éjjeli ápolás

A Bioderma Dermokozmetika a bőr biológiai mechanizmusainak ismeretére alapoz. Ez a tudományos megközelítés garantálja a termékek olyan összetételét, amely pontosan célozza meg a bőr különböző típusait vagy problémáit. A Bioderma kozmetikumok nem tartalmaznak bőrgyógyászatilag kifogásolható összetevőket, például parabéneket, a ftalátokat vagy formaldehideket. Az összes termék összetétele csak tiszta, aktív, és a bőrben is megtalálható alkotóelemekből áll. A Bioderma márka ezért garantálja készítményei tökéletes összeférhetőségét. Minden arc- és bőrápolási termékünk megfelelt a klinikai vizsgálatokon, készítésüket bőrgyógyász, allergológus és toxikológus szakértők felügyelik.

A márka 1970-es megalapítása óta több szabadalommal is rendelkezik. Például a Bioderma Sensibio micelláris víz a világon elsőként létrehozott tisztító víz, és ma is a legnépszerűbbek közé tartozik. A Bioderma Sébium termékcsalád pedig szabadalmaztatott Fluidactiv komplexet tartalmaz, amely hatékonyan küzd a zsíros és problémás arcbőr minden megnyilvánulása ellen.

A márka portfóliójában a teljes test átgondolt bőrápolása megtalálható. És ami fontos: a Bioderma nemcsak ideiglenes megkönnyebbülést nyújt, hanem mindig közvetlenül a probléma gyökerével foglalkozik. Legyen az Ön arca és bőre is tökéletesen ápolt!