Bioderma Pigmentbio H2O finoman tisztító micellás víz a sötét foltok ellen

Bioderma Pigmentbio H2O finoman tisztító micellás víz a sötét foltok ellen
Bioderma Pigmentbio H2O finoman tisztító micellás víz a sötét foltok ellen
Ingyenes kiszállítás
250 ml
4 030Ft

1 612,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: BIR03509 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Az Öné lehet egy 500 ml-es Bioderma Atoderm tápláló habzó gél nagyon száraz érzékeny és atópiás bőrre ajándékként, ha 7 500 Ft felett vásárol az említett márkától.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
hétfő 2021. 08. 09.
Személyes átvétel
már holnap szombat 2021. 08. 07.

Leírás Bioderma Pigmentbio H2O
Tulajdonságok

Nemcsak a környezet, de a különböző élethelyzetek is kiválthatják a túlzott melanin pigment termelődést. Ennek hatására jönnek létre azok a sötét foltok, melyeket az arcán egyáltalán nem szeretne látni. A Bioderma Pigmentbio H2O sötét foltok elleni, finoman tisztító micellás víz pont az ilyen arcbőr ápolására szolgál. Kímélően távolítja el róla a sminket, ugyanakkor természetesen világosítja is. Fordítsa vissza a szebb arc felé az időt.

Tulajdonságai:

  • hiperpigmentált arcbőr kezelésére szolgáló micellás víz
  • hatékonyan távolítja el az arcbőrről a sminket és a szennyeződéseket
  • világosítja az arcon lévő sötét foltokat
  • egységesíti az arcbőr színárnyalatát
  • üde és tökéletesen tiszta arcbőrt eredményez
  • tiszteletben tartja az arcbőr egyensúlyát
  • jó szem- és bőrtolerancia

Összetétele:

  • LumiReveal™ – olyan technológia, amely a hiperpigmentáció okait célozza meg, kiküszöböli a sötét foltokat, megelőzi azok létrejöttét és visszaadja az arcbőr fényét
  • felületaktív anyagok – micellák

Alkalmazása:
Hordja fel a micellás vizet egy vattakorongra, gyengéden tisztítsa meg vele az arcbőrt, utána pedig szárítsa meg.

Tulajdonságok

Arcbőrtípus
érzékeny

Bioderma a márkáról

A Bioderma Dermokozmetika a bőr biológiai mechanizmusainak ismeretére alapoz. Ez a tudományos megközelítés garantálja a termékek olyan összetételét, amely pontosan célozza meg a bőr különböző típusait vagy problémáit. A Bioderma kozmetikumok nem tartalmaznak bőrgyógyászatilag kifogásolható összetevőket, például parabéneket, a ftalátokat vagy formaldehideket. Az összes termék összetétele csak tiszta, aktív, és a bőrben is megtalálható alkotóelemekből áll. A Bioderma márka ezért garantálja készítményei tökéletes összeférhetőségét. Minden arc- és bőrápolási termékünk megfelelt a klinikai vizsgálatokon, készítésüket bőrgyógyász, allergológus és toxikológus szakértők felügyelik.

A márka 1970-es megalapítása óta több szabadalommal is rendelkezik. Például a Bioderma Sensibio micelláris víz a világon elsőként létrehozott tisztító víz, és ma is a legnépszerűbbek közé tartozik. A Bioderma Sébium termékcsalád pedig szabadalmaztatott Fluidactiv komplexet tartalmaz, amely hatékonyan küzd a zsíros és problémás arcbőr minden megnyilvánulása ellen.

A márka portfóliójában a teljes test átgondolt bőrápolása megtalálható. És ami fontos: a Bioderma nemcsak ideiglenes megkönnyebbülést nyújt, hanem mindig közvetlenül a probléma gyökerével foglalkozik. Legyen az Ön arca és bőre is tökéletesen ápolt!

Értékelés Bioderma Pigmentbio H2O