Bioderma Photoderm Max Make-Up védő make-up intoleráns bőrre ásványi anyagokkal SPF 50+

1×
Bioderma Photoderm Max Make-Up védő make-up intoleráns bőrre ásványi anyagokkal SPF 50+
Bioderma Photoderm Max Make-Up védő make-up intoleráns bőrre ásványi anyagokkal SPF 50+
10 g

Kód: BIR0750 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
Ajándék az Ön számára
Az Öné lehet egy teljes méretű Atoderm testápoló krém, ha 8 000 Ft felett vásárol Bioderma termékeket.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára

Leírás Bioderma Photoderm Max Make-Up
Tulajdonságok

Nagyon finom, krémes textúra, gyönyörű árnyalatban, 100%-ban ásványi szűrők és maximális napvédelem. Ez a Bioderma Photoderm Max kompakt smink.

Minden arcbőrtípusra, ideszámítva az érzékenyeket, a kémiai szűrőkre allergiás vagy a pigmentfoltos arcbőrt is. Használata után gyönyörűen egységesített és bársonyosan puha az arcbőr.

Tulajdonságai:

  • maximális fényvédelmet biztosít
  • egységes és finom arcbőrt eredményez
  • erős napsütés idején sminkként használható
  • parfümmentes
  • hipoallergén

Főbb összetevői:

  • SPF 50+ véd az UVB/UVA sugarak ellen
  • titán-oxid
  • cink-oxid

Alkalmazása:
Megtisztított és sminktelenített arcára alkalmazza. Az alkalmazást rendszeresen, valamint minden fürdés, törölközés és sporttevékenység után ismételje meg.

Tulajdonságok

Konzisztencia
kompakt
Arcbőrtípus
érzékeny
Bőrtípus
érzékeny
Védőfaktor
nagyon magas védelem (SPF 50+)

Bioderma a márkáról

A Bioderma Dermokozmetika a bőr biológiai mechanizmusainak ismeretére alapoz. Ez a tudományos megközelítés garantálja a termékek olyan összetételét, amely pontosan célozza meg a bőr különböző típusait vagy problémáit. A Bioderma kozmetikumok nem tartalmaznak bőrgyógyászatilag kifogásolható összetevőket, például parabéneket, a ftalátokat vagy formaldehideket. Az összes termék összetétele csak tiszta, aktív, és a bőrben is megtalálható alkotóelemekből áll. A Bioderma márka ezért garantálja készítményei tökéletes összeférhetőségét. Minden arc- és bőrápolási termékünk megfelelt a klinikai vizsgálatokon, készítésüket bőrgyógyász, allergológus és toxikológus szakértők felügyelik.

A márka 1970-es megalapítása óta több szabadalommal is rendelkezik. Például a Bioderma Sensibio micelláris víz a világon elsőként létrehozott tisztító víz, és ma is a legnépszerűbbek közé tartozik. A Bioderma Sébium termékcsalád pedig szabadalmaztatott Fluidactiv komplexet tartalmaz, amely hatékonyan küzd a zsíros és problémás arcbőr minden megnyilvánulása ellen.

A márka portfóliójában a teljes test átgondolt bőrápolása megtalálható. És ami fontos: a Bioderma nemcsak ideiglenes megkönnyebbülést nyújt, hanem mindig közvetlenül a probléma gyökerével foglalkozik. Legyen az Ön arca és bőre is tökéletesen ápolt!

Értékelés Bioderma Photoderm Max Make-Up1