Bioderma Photoderm Autobronzantspray testre az érzékeny bőrre

7×
Bioderma Photoderm Autobronzant spray testre az érzékeny bőrre
Bioderma Photoderm Autobronzant spray testre az érzékeny bőrre
Ingyenes kiszállítás
150 ml
6 590Ft

Kód: BIR0578 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Most minden rendelést ingyenesen szállítunk.
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 09. 29.
Személyes átvétel
kedd 2020. 09. 29.

Bioderma Photoderm Autobronzant termékleírás
Tulajdonságok

Olyan hidratáló, önbarnító spray-t keres, amivel egész évben természetesen napbarnított lehet? A Bioderma Photoderm Autobronzant nem csupán a bőre természetes bronzos árnyalatáról gondoskodik, de hidratálja és táplálja is, és mindezt napfény nélkül teszi.

Tulajdonságai:

  • fejjel lefelé is permetező spray, alkalmazása könnyű és kényelmes
  • egyedülálló permetező rendszerének köszönhetően a terméket nem kell szétkenni
  • nem hagy egyenetlen felhordás miatt keletkező foltokat
  • kellemes, hipoallergén parfümmel gazdagított

Főbb összetevői:

  • Glicerin
  • Xylitol
  • DHA

Alkalmazása:
Permetezze kb. 20 cm távolságból vékony rétegben az előzőleg megtisztított és alaposan megszárított arcára és testére. Ügyeljen arra, hogy szembe ne kerüljön. A szín erőssége a felhordott mennyiségétől és az alkalmazás gyakoriságától függ.

Tulajdonságok

Csomagolás
spray
Bőrtípus
érzékeny

Bioderma a márkáról

A Bioderma Dermokozmetika a bőr biológiai mechanizmusainak ismeretére alapoz. Ez a tudományos megközelítés garantálja a termékek olyan összetételét, amely pontosan célozza meg a bőr különböző típusait vagy problémáit. A Bioderma kozmetikumok nem tartalmaznak bőrgyógyászatilag kifogásolható összetevőket, például parabéneket, a ftalátokat vagy formaldehideket. Az összes termék összetétele csak tiszta, aktív, és a bőrben is megtalálható alkotóelemekből áll. A Bioderma márka ezért garantálja készítményei tökéletes összeférhetőségét. Minden arc- és bőrápolási termékünk megfelelt a klinikai vizsgálatokon, készítésüket bőrgyógyász, allergológus és toxikológus szakértők felügyelik.

A márka 1970-es megalapítása óta több szabadalommal is rendelkezik. Például a Bioderma Sensibio micelláris víz a világon elsőként létrehozott tisztító víz, és ma is a legnépszerűbbek közé tartozik. A Bioderma Sébium termékcsalád pedig szabadalmaztatott Fluidactiv komplexet tartalmaz, amely hatékonyan küzd a zsíros és problémás arcbőr minden megnyilvánulása ellen.

A márka portfóliójában a teljes test átgondolt bőrápolása megtalálható. És ami fontos: a Bioderma nemcsak ideiglenes megkönnyebbülést nyújt, hanem mindig közvetlenül a probléma gyökerével foglalkozik. Legyen az Ön arca és bőre is tökéletesen ápolt!

Értékelés Bioderma Photoderm Autobronzant7