Bioderma Photoderm Autobronzantönbarnító spray az érzékeny bőrre

6×
Bioderma Photoderm Autobronzant önbarnító spray az érzékeny bőrre
Bioderma Photoderm Autobronzant önbarnító spray az érzékeny bőrre
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
7090Ft

Spóroljon 11%
150 ml
6290Ft

Kód: BIR0578 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
szerda 2020. 04. 08.
Csomagküldő – átvevőhely
szerda 2020. 04. 08.

Bioderma Photoderm Autobronzant termékleírás
Tulajdonságok

Olyan hidratáló, önbarnító spray-t keres, amivel egész évben természetesen napbarnított lehet? A Bioderma Photoderm Autobronzant nem csupán a bőre természetes bronzos árnyalatáról gondoskodik, de hidratálja és táplálja is, és mindezt napfény nélkül teszi.

Tulajdonságai:

  • fejjel lefelé is permetező spray, alkalmazása könnyű és kényelmes
  • egyedülálló permetező rendszerének köszönhetően a terméket nem kell szétkenni
  • nem hagy egyenetlen felhordás miatt keletkező foltokat
  • kellemes, hipoallergén parfümmel gazdagított

Főbb összetevői:

  • Glicerin
  • Xylitol
  • DHA

Alkalmazása:
Permetezze kb. 20 cm távolságból vékony rétegben az előzőleg megtisztított és alaposan megszárított arcára és testére. Ügyeljen arra, hogy szembe ne kerüljön. A szín erőssége a felhordott mennyiségétől és az alkalmazás gyakoriságától függ.

Tulajdonságok

Csomagolás
spray
Konzisztencia
spray
Bőrtípus
érzékeny

Bioderma a márkáról

A Bioderma Dermokozmetika a bőr biológiai mechanizmusainak ismeretére alapoz. Ez a tudományos megközelítés garantálja a termékek olyan összetételét, amely pontosan célozza meg a bőr különböző típusait vagy problémáit. A Bioderma kozmetikumok nem tartalmaznak bőrgyógyászatilag kifogásolható összetevőket, például parabéneket, a ftalátokat vagy formaldehideket. Az összes termék összetétele csak tiszta, aktív, és a bőrben is megtalálható alkotóelemekből áll. A Bioderma márka ezért garantálja készítményei tökéletes összeférhetőségét. Minden arc- és bőrápolási termékünk megfelelt a klinikai vizsgálatokon, készítésüket bőrgyógyász, allergológus és toxikológus szakértők felügyelik.

A márka 1970-es megalapítása óta több szabadalommal is rendelkezik. Például a Bioderma Sensibio micelláris víz a világon elsőként létrehozott tisztító víz, és ma is a legnépszerűbbek közé tartozik. A Bioderma Sébium termékcsalád pedig szabadalmaztatott Fluidactiv komplexet tartalmaz, amely hatékonyan küzd a zsíros és problémás arcbőr minden megnyilvánulása ellen.

A márka portfóliójában a teljes test átgondolt bőrápolása megtalálható. És ami fontos: a Bioderma nemcsak ideiglenes megkönnyebbülést nyújt, hanem mindig közvetlenül a probléma gyökerével foglalkozik. Legyen az Ön arca és bőre is tökéletesen ápolt!

Értékelés Bioderma Photoderm Autobronzant

tracking pixel