BiodermaPhotoderm After Sun felfrissítő tej napozás után

2×
Bioderma Photoderm After Sun felfrissítő tej napozás után
Bioderma Photoderm After Sun felfrissítő tej napozás után
Spóroljon
6 722Ft

Spóroljon 18%
500 ml
5 490Ft

1 098,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: BIR1349 | Raktáron
Ajándék az Ön számára
Ezt a terméket most 20%-os kedvezménnyel vásárolja meg a notino20 kóddal. A kedvezmény nem érvényes a már akciós vagy kiárusított termékekre.
1
Express One (Transoflex)
szerda 2021. 09. 22.
Személyes átvétel
szerda 2021. 09. 22.

Leírás Bioderma Photoderm After Sun
Tulajdonságok

A Bioderma Photoderm After Sun napozás utáni frissítő testápoló nem csupán hidratálja és nyugtatja a bőrét, de annak korai öregedését is meggátolja. Rugalmassá és finommá teszi a bőrt, valamint meghosszabbítja barnaságát. A termék üde parfümözésű, egyben hipoallergén.

Tulajdonságai:

  • hidratálja és nyugtatja a bőrt
  • meggátolja a bőr öregedését
  • hipoallergén
  • textúrája könnyű, és kellemesen alkalmazható
  • egész évben testápolóként használható 
  • az egész család számára megfelelő, még a gyerekek érzékeny bőrére is alkalmazható

Fő összetevői:

  • bio sejtvédő szabadalom™ – napozás közben támogatja a bőr védekezőképességét
  • glicerin
  • ginkgo biloba – tompítja a túlmelegedés érzését
  • allantoin – nyugtat és regenerál

Alkalmazása:
Napozás után a megtisztított és megszárított bőrre vigye fel.

Fontos figyelmeztetések

Még napozás előtt használja a fényvédő terméket. A védelem fenntartása érdekében gyakran ismételje a szer alkalmazását, különösen izzadás, úszás vagy törölközés után. A túlzott napozás komoly veszélyt jelent az egészségre! Csecsemőket és kisgyerekeket ne érjen közvetlen napfény!
Teljes szöveg

Tulajdonságok

Konzisztencia
tej
Bőrtípus
érzékeny
Hatás
védelem a külső hatásokkal szemben

Bioderma a márkáról

A Bioderma Dermokozmetika a bőr biológiai mechanizmusainak ismeretére alapoz. Ez a tudományos megközelítés garantálja a termékek olyan összetételét, amely pontosan célozza meg a bőr különböző típusait vagy problémáit. A Bioderma kozmetikumok nem tartalmaznak bőrgyógyászatilag kifogásolható összetevőket, például parabéneket, a ftalátokat vagy formaldehideket. Az összes termék összetétele csak tiszta, aktív, és a bőrben is megtalálható alkotóelemekből áll. A Bioderma márka ezért garantálja készítményei tökéletes összeférhetőségét. Minden arc- és bőrápolási termékünk megfelelt a klinikai vizsgálatokon, készítésüket bőrgyógyász, allergológus és toxikológus szakértők felügyelik.

A márka 1970-es megalapítása óta több szabadalommal is rendelkezik. Például a Bioderma Sensibio micelláris víz a világon elsőként létrehozott tisztító víz, és ma is a legnépszerűbbek közé tartozik. A Bioderma Sébium termékcsalád pedig szabadalmaztatott Fluidactiv komplexet tartalmaz, amely hatékonyan küzd a zsíros és problémás arcbőr minden megnyilvánulása ellen.

A márka portfóliójában a teljes test átgondolt bőrápolása megtalálható. És ami fontos: a Bioderma nemcsak ideiglenes megkönnyebbülést nyújt, hanem mindig közvetlenül a probléma gyökerével foglalkozik. Legyen az Ön arca és bőre is tökéletesen ápolt!

Értékelés Bioderma Photoderm After Sun2