Bioderma Hydrabio Brumefrissítő víz spray az érzékeny arcbőrre

1×
Bioderma Hydrabio Brume frissítő víz spray az érzékeny arcbőrre
Bioderma Hydrabio Brume frissítő víz spray az érzékeny arcbőrre
Kód: BIR0885 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon legalább 15 000 Ft értékben és választhat egyet a legnépszerűbb parfümökkel és kozmetikumokkal teli Discover Box-ok közül a kosarában.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
szerda 2020. 06. 03.
Személyes átvétel
kedd 2020. 06. 02.

Bioderma Hydrabio Brume termékleírás
Tulajdonságok

A Bioderma Hydrabio Brume dermális víz nemcsak az arcbőr dehidratálódását akadályozza meg, de visszaadja annak komfortját is. Olyan nyugtató anyagokban gazdag, amelyek bőrpír, meleg-érzet, viszketés vagy reaktív megnyilvánulások esetén elősegítik az arcbőr regenerálódását. Ideális társ utazásnál vagy fizikai megterhelésnél, mert arcbőrének a frissesség érzetét adja.

Tulajdonságai:

  • meggátolja az arcbőr kiszáradását
  • üde érzetet kelt
  • visszaadja az arcbőr komfortját és nyugtatja azt
  • csökkenti az arcbőr érzékenységét
  • fixálja a sminket

Főbb összetevői:

  • cink – hozzájárul a bőr megnyugtatásához
  • mannitol – hidratál
  • parfümmentes

Alkalmazása:
Arcára és teljes testére alkalmazza, szükség szerint. Nem szükséges bőrét megszárítani.

Tulajdonságok

Arcbőrtípus
érzékeny, száraz
Hatás
Nyugtatás, Táplálás, bőrpír ellen

Bioderma a márkáról

A Bioderma Dermokozmetika a bőr biológiai mechanizmusainak ismeretére alapoz. Ez a tudományos megközelítés garantálja a termékek olyan összetételét, amely pontosan célozza meg a bőr különböző típusait vagy problémáit. A Bioderma kozmetikumok nem tartalmaznak bőrgyógyászatilag kifogásolható összetevőket, például parabéneket, a ftalátokat vagy formaldehideket. Az összes termék összetétele csak tiszta, aktív, és a bőrben is megtalálható alkotóelemekből áll. A Bioderma márka ezért garantálja készítményei tökéletes összeférhetőségét. Minden arc- és bőrápolási termékünk megfelelt a klinikai vizsgálatokon, készítésüket bőrgyógyász, allergológus és toxikológus szakértők felügyelik.

A márka 1970-es megalapítása óta több szabadalommal is rendelkezik. Például a Bioderma Sensibio micelláris víz a világon elsőként létrehozott tisztító víz, és ma is a legnépszerűbbek közé tartozik. A Bioderma Sébium termékcsalád pedig szabadalmaztatott Fluidactiv komplexet tartalmaz, amely hatékonyan küzd a zsíros és problémás arcbőr minden megnyilvánulása ellen.

A márka portfóliójában a teljes test átgondolt bőrápolása megtalálható. És ami fontos: a Bioderma nemcsak ideiglenes megkönnyebbülést nyújt, hanem mindig közvetlenül a probléma gyökerével foglalkozik. Legyen az Ön arca és bőre is tökéletesen ápolt!

Értékelés Bioderma Hydrabio Brume