Bioderma ABC Derm Péri-oralhelyi ápolás az ajak körül

Bioderma ABC Derm Péri-oral helyi ápolás az ajak körül
Bioderma ABC Derm Péri-oral helyi ápolás az ajak körül
40 ml

Kód: BIR0595 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Áru elérhetőségének nyomon követése

Szívesen tájékoztatjuk e-mailben, ha a termék raktárra érkezik. Természetesen csakis Öntől függ, hogy kihasználja-e az ajánlatunkat.

  • termékleírás
  • a márkáról
  • Értékelés

Bioderma ABC Derm Péri-oral termékleírás
Tulajdonságok

A kiváló minőségű Bioderma ABC Derm Péri-oral speciális ajakápoló gondoskodik arról, hogy az ajkai még szebbek legyenek.

Tulajdonságok:

  • irritáció elleni megelőző védelmet nyújt
  • megszünteti a bőrpírt és a bőr irritációját
  • megszünteti a viszketést és a bőrpírt
  • érzékeny baba bőrre
  • csökkenti az irritációt és a száj körüli kipirosodást

Használata:
Kenje szét az irritált területeken.

Tulajdonságok

Hatás
Nyugtatás
Nap elleni védelem
SPF nélkül
Arcbőrtípus
érzékeny
Bőrtípus
érzékeny, dehidratált
Konzisztencia
krém

Bioderma a márkáról

A Bioderma Dermokozmetika a bőr biológiai mechanizmusainak ismeretére alapoz. Ez a tudományos megközelítés garantálja a termékek olyan összetételét, amely pontosan célozza meg a bőr különböző típusait vagy problémáit. A Bioderma kozmetikumok nem tartalmaznak bőrgyógyászatilag kifogásolható összetevőket, például parabéneket, a ftalátokat vagy formaldehideket. Az összes termék összetétele csak tiszta, aktív, és a bőrben is megtalálható alkotóelemekből áll. A Bioderma márka ezért garantálja készítményei tökéletes összeférhetőségét. Minden arc- és bőrápolási termékünk megfelelt a klinikai vizsgálatokon, készítésüket bőrgyógyász, allergológus és toxikológus szakértők felügyelik.

A márka 1970-es megalapítása óta több szabadalommal is rendelkezik. Például a Bioderma Sensibio micelláris víz a világon elsőként létrehozott tisztító víz, és ma is a legnépszerűbbek közé tartozik. A Bioderma Sébium termékcsalád pedig szabadalmaztatott Fluidactiv komplexet tartalmaz, amely hatékonyan küzd a zsíros és problémás arcbőr minden megnyilvánulása ellen.

A márka portfóliójában a teljes test átgondolt bőrápolása megtalálható. És ami fontos: a Bioderma nemcsak ideiglenes megkönnyebbülést nyújt, hanem mindig közvetlenül a probléma gyökerével foglalkozik. Legyen az Ön arca és bőre is tökéletesen ápolt!

Értékelés Bioderma ABC Derm Péri-oral