Bioderma ABC Derm Lait de Toilette

hipoallergén tisztító tej gyermekeknek

Bioderma ABC Derm Lait de Toilette hipoallergén tisztító tej gyermekeknek
500 ml
3 990Ft

Kód: BIR0694 | Több mint 20 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
kedd 2019. 05. 21.
Személyes átvétel
kedd 2019. 05. 21.
Bioderma ABC Derm Lait de Toilette
500 ml | 3 990Ft

Bioderma ABC Derm Lait de Toilette kozmetika leírása

A kiváló minőségű Bioderma ABC Derm Lait de Toilette készítmény kímélően tisztítja és ápolja a gyermekek bőrét és arcát.

Tulajdonságok:

  • már a gyermek születésétől kezdve használható
  • eltávolítja az összes szennyeződést
  • intenzíven hidratál
  • selymes és rugalmas bőrt eredményez

Használata:
Vigyen fel szükséges mennyiségű készítményt és tisztítsa meg vele a bőrt. Ne öblítse le.

Tulajdonságok

Bőrtípus
érzékeny
Konzisztencia
tej

Bioderma a márkáról

A Bioderma Dermokozmetika a bőr biológiai mechanizmusainak ismeretére alapoz. Ez a tudományos megközelítés garantálja a termékek olyan összetételét, amely pontosan célozza meg a bőr különböző típusait vagy problémáit. A Bioderma kozmetikumok nem tartalmaznak bőrgyógyászatilag kifogásolható összetevőket, például parabéneket, a ftalátokat vagy formaldehideket. Az összes termék összetétele csak tiszta, aktív, és a bőrben is megtalálható alkotóelemekből áll. A Bioderma márka ezért garantálja készítményei tökéletes összeférhetőségét. Minden arc- és bőrápolási termékünk megfelelt a klinikai vizsgálatokon, készítésüket bőrgyógyász, allergológus és toxikológus szakértők felügyelik.

A márka 1970-es megalapítása óta több szabadalommal is rendelkezik. Például a Bioderma Sensibio micelláris víz a világon elsőként létrehozott tisztító víz, és ma is a legnépszerűbbek közé tartozik. A Bioderma Sébium termékcsalád pedig szabadalmaztatott Fluidactiv komplexet tartalmaz, amely hatékonyan küzd a zsíros és problémás arcbőr minden megnyilvánulása ellen.

A márka portfóliójában a teljes test átgondolt bőrápolása megtalálható. És ami fontos: a Bioderma nemcsak ideiglenes megkönnyebbülést nyújt, hanem mindig közvetlenül a probléma gyökerével foglalkozik. Legyen az Ön arca és bőre is tökéletesen ápolt!