Bioderma ABC Derm Huile Douceur

testápoló olaj gyermekeknek

Bioderma ABC Derm Huile Douceur testápoló olaj gyermekeknek
Bioderma ABC Derm Huile Douceur testápoló olaj gyermekeknek
Bioderma ABC Derm Huile Douceur testápoló olaj gyermekeknek
200 ml
4 450Ft

Kód: BIR0752 | Több mint 20 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
szerda 2019. 04. 24.
Személyes átvétel
szerda 2019. 04. 24.
Bioderma ABC Derm Huile Douceur
200 ml | 4 450Ft

Bioderma ABC Derm Huile Douceur kozmetika leírása

A legkisebbek számára készült Bioderma ABC Derm Huile Douceur készítmény hatékonyan ápolja a gyermek finom bőrét.

Tulajdonságok:

  • táplálja a gyermek bőrét
  • finomítja és lágyítja
  • megnyugtatja az irritációt és a kipirosodást
  • megakadályozza a bőr kiszáradását
  • fokozza a bőr külső hatásokkal szembeni ellenállását

Összetétel:

  • hipoallergén készítmény

Használata:
Masszírozzon gyengéden megfelelő mennyiségű készítményt a tiszta és száraz bőrbe, majd hagyja beszívódni. Tegyen kis mennyiségű készítményt az elkészített fürdővízbe és keverje el a kezével. A mellékelt útmutató szerint járjon el.

Tulajdonságok

Bőrtípus
érzékeny
Konzisztencia
olaj

Bioderma a márkáról

A Bioderma Dermokozmetika a bőr biológiai mechanizmusainak ismeretére alapoz. Ez a tudományos megközelítés garantálja a termékek olyan összetételét, amely pontosan célozza meg a bőr különböző típusait vagy problémáit. A Bioderma kozmetikumok nem tartalmaznak bőrgyógyászatilag kifogásolható összetevőket, például parabéneket, a ftalátokat vagy formaldehideket. Az összes termék összetétele csak tiszta, aktív, és a bőrben is megtalálható alkotóelemekből áll. A Bioderma márka ezért garantálja készítményei tökéletes összeférhetőségét. Minden arc- és bőrápolási termékünk megfelelt a klinikai vizsgálatokon, készítésüket bőrgyógyász, allergológus és toxikológus szakértők felügyelik.

A márka 1970-es megalapítása óta több szabadalommal is rendelkezik. Például a Bioderma Sensibio micelláris víz a világon elsőként létrehozott tisztító víz, és ma is a legnépszerűbbek közé tartozik. A Bioderma Sébium termékcsalád pedig szabadalmaztatott Fluidactiv komplexet tartalmaz, amely hatékonyan küzd a zsíros és problémás arcbőr minden megnyilvánulása ellen.

A márka portfóliójában a teljes test átgondolt bőrápolása megtalálható. És ami fontos: a Bioderma nemcsak ideiglenes megkönnyebbülést nyújt, hanem mindig közvetlenül a probléma gyökerével foglalkozik. Legyen az Ön arca és bőre is tökéletesen ápolt!