BH Cosmetics That´s Heart

dekoratív kozmetikumok választéka tükörrel

BH Cosmetics That´s Heart dekoratív kozmetikumok választéka tükörrel
BH Cosmetics That´s Heart dekoratív kozmetikumok választéka tükörrel
12,4 g

Kód: BHC1937 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
BH Cosmetics That´s Heart
12,4 g

BH Cosmetics That´s Heart termékleírás

A különleges BH Cosmetics That´s Heart luxus sminkpalettával olyan tökéletes sminket készíthet, mint a profi szakemberek.

Tulajdonságok:

  • Lehetővé teszi különféle természetes hatású sminkek készítését
  • varázslatossá teszi az arcot
  • árnyékolja a szemhéjakat
  • dizájnos csomagolás

Összetétel:

  • tükör

Tulajdonságok

Arcbőrtípus
minden bőrtípusra
Vízálló
nem

BH Cosmetics a márkáról

BHcosmetics - sokszínű, luxus sminkpaletták, melyeket a nők világszerte igen rövid idő alatt megkedveltek! A BHcosmetics sminkpalettáit rendkívüli minőségű pigmentáció, kiváló bőrhöz való tapadás és hosszan tartó szétkenődés-mentes tartósság jellemzi. A BHcosmetics dekoratív kozmetikával valóban professzionális smink készíthető!
A BHcosmetics dekoratív sminkpalettái luxus kivitelűek, a könnyű sminkeléshez praktikus tükörrel rendelkeznek. Az összes lehetséges szín árnyalataiból kényelmesen, minden nap kiválaszthatja a sminkjéhez éppen megfelelőt! Így játékosan varázsolhat magának extravagáns, egyben természetes stílust!
A BHcosmetics márka az egyedülálló sminkpalettákon kívül rúzsokat, púdereket, szempillaspirálokat és további pompás dekoratív kozmetikát is kínál. A BHcosmetics luxusmárkát professzionális sminkesek is használják! Élvezze az igazi minőséget és a tökéletes sminket, a BHcosmetics egyedülálló sminkpalettáival!