BH Cosmetics BHcosmetics Eco Luxe

ecset szett

BH Cosmetics BHcosmetics Eco Luxe ecset szett
BH Cosmetics BHcosmetics Eco Luxe ecset szett
10 db

Kód: BHC2023 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

A szett tartalma: Powder Brush + Angled Blush Brush + Foundation Brush + Blending Brush + Contouring Blending Brush + Smudge Brush + Flat Shadow Brush + Angled Shadow Brush + Flat Eyeliner Brush + Lip Concealer Brush

BH Cosmetics BHcosmetics Eco Luxe
10 db

BH Cosmetics a márkáról

BHcosmetics - sokszínű, luxus sminkpaletták, melyeket a nők világszerte igen rövid idő alatt megkedveltek! A BHcosmetics sminkpalettáit rendkívüli minőségű pigmentáció, kiváló bőrhöz való tapadás és hosszan tartó szétkenődés-mentes tartósság jellemzi. A BHcosmetics dekoratív kozmetikával valóban professzionális smink készíthető!
A BHcosmetics dekoratív sminkpalettái luxus kivitelűek, a könnyű sminkeléshez praktikus tükörrel rendelkeznek. Az összes lehetséges szín árnyalataiból kényelmesen, minden nap kiválaszthatja a sminkjéhez éppen megfelelőt! Így játékosan varázsolhat magának extravagáns, egyben természetes stílust!
A BHcosmetics márka az egyedülálló sminkpalettákon kívül rúzsokat, púdereket, szempillaspirálokat és további pompás dekoratív kozmetikát is kínál. A BHcosmetics luxusmárkát professzionális sminkesek is használják! Élvezze az igazi minőséget és a tökéletes sminket, a BHcosmetics egyedülálló sminkpalettáival!