BHcosmetics Double Duty

ecset szett

BHcosmetics Double Duty ecset szett
BHcosmetics Double Duty ecset szett
BHcosmetics Double Duty ecset szett
Kiárusítás
6 db
7 100Ft

Kód: BHC2110 | Több mint 20 db a raktáron

A szett tartalma: Powder Brush + Flat Contour Brush + Blush Brush + Rounded Shadow Brush + Rounded Blending Brush + Small Shadow Brush

db
Express One (Transoflex)
2018. 09. 20., csütörtök
Személyes átvétel
2018. 09. 20., csütörtök
BHcosmetics Double Duty
6 db | 7 100Ft

BHcosmetics Double Duty kozmetika leírása

A kiváló minőségű BHcosmetics Double Duty sminkecset készlet segítségével bármilyen nappali és esti smink professzionális módon elkészíthető.

BHcosmetics a márkáról

BHcosmetics - sokszínű, luxus sminkpaletták, melyeket a nők világszerte igen rövid idő alatt megkedveltek! A BHcosmetics sminkpalettáit rendkívüli minőségű pigmentáció, kiváló bőrhöz való tapadás és hosszan tartó szétkenődés-mentes tartósság jellemzi. A BHcosmetics dekoratív kozmetikával valóban professzionális smink készíthető!
A BHcosmetics dekoratív sminkpalettái luxus kivitelűek, a könnyű sminkeléshez praktikus tükörrel rendelkeznek. Az összes lehetséges szín árnyalataiból kényelmesen, minden nap kiválaszthatja a sminkjéhez éppen megfelelőt! Így játékosan varázsolhat magának extravagáns, egyben természetes stílust!
A BHcosmetics márka az egyedülálló sminkpalettákon kívül rúzsokat, púdereket, szempillaspirálokat és további pompás dekoratív kozmetikát is kínál. A BHcosmetics luxusmárkát professzionális sminkesek is használják! Élvezze az igazi minőséget és a tökéletes sminket, a BHcosmetics egyedülálló sminkpalettáival!