BeYu

BeYu kozmetika | BeYu – make-up iránti szenvedély. A BeYu márka 1999 -ben született az ARTDECO kozmetikai csoport részeként. Az alpító Helmut Baurecht, aki a kozmetika szakértője. Az ő társasága, a „BeYu cosmetics and more GmbH“ mára az egyik legsikeresebb gyártója a nagyon jó minőségű kozmetikának Európában.

A BeYu márka nagyon gyorsan terjeszkedik, leginkább annak köszönhetően, hogy valóban jó minőségű termékeket gyárt viszonylag elérhető áron. Már 40 különböző államban forgalmazzák a termékeiket. Székhelye München -ben található, ahol a kreatív munkatársaik szorosan összedolgoznak más részlegekkel is, ami lehetőséget nyújt számukra gyorsan reagálni a vásárlók igényeire. Viszont a márka sikerének titka a kozmetika iránti végtelen szenvedélyük, melyet igyekeznek minden esetben megosztani a vásárlókkal.

A BeYu márka a dekoratív kozmetikumok elkötelezettje, melynek köszönhetően a hölgyek képesek kiemelni a legjobb oldalukat és a személyes szépségüket. A BeYu kozmetika termékeinek különleges tulajdonságaik vannak, mindig a vásárlók igényeinek megfelelően. Az ár és a minőség egyedülálló arányát kínálja, mely segítségével minden hölgy fényűző sminket készíthet magának. A BeYu márka legsikeresebb termékei közé tartozik az Unlimited Lashes szempillaspirál, mely a forradalmi szilikonos keféjének köszönhetően láthatóan meghosszabbítja és dússá teszi a szempillákat, a Catwalk szemhélyfestékek, melyeknek extra finom textúrájuk van vagy a Star Gloss szájfény, mely tápláló olajokat és vitaminokat tartalmaz, valamint nem tapad és hosszan tartó fényt biztosít.

A BeYu márka elérhető és nagyon jó minőségű dekoratív kozmetikát jelent, mely követi a legújabb divatot.

teljes szöveg szöveg elrejtése

Sajnos jelenleg a BeYu márka termékei nem elérhetőek.