Beyoncé Heat Kissed Eau de Parfum hölgyeknek

4×
Beyoncé Heat Kissed Eau de Parfum hölgyeknek
Beyoncé Heat Kissed Eau de Parfum hölgyeknek
30 ml
3 540Ft

11 800,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: BEY0250 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 08. 03.
Személyes átvétel
kedd 2021. 08. 03.

Leírás Beyoncé Heat Kissed
Összetétel

A pislákoló láng, a vonzalom tüzévé válik. Ezt a csábító pillanatot rejti flakonjában a Beyoncé Heat Kissed eau de parfüm illata. A nőkben rejtőző finomság és erő kombinációja, ellenállhatatlan vonzerő. Ideális választás különleges, esti alkalmakra.

  • különleges alkalmakra való illat
  • érzéki nőknek
  • virágos illat

Illat összetétele
Buja kombináció, amely az egzotikus licsivel, lédús mangóval és pittosporumal nyílik meg. Intenzív szívében egy frissen kivirágzott virágcsokor vár önre marokkói rózsa, orchidea és jázmin formájában. Az egzotikus afrikai szantálfa tónusai a pacsulival és az édeskés vaníliával keveredik az illat alapjában.

Illat története
A Heat Kissed illat, Beyoncé Heat kollekciójának, 2015-ben megjelent tagja. Ideális választás a forró nyári napokra. Mély, vörös színe tükrözi a vágyat és vonzerőt. Megtestesíti a két ember közötti vonzalmat, az apró lángot, amelyből mindent elsöprő vágy jöhet létre. Engedjen a csábításnak, és próbálja ki Beyoncé Heat Kiss csábításának.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
pittosporum, licsi, mangó
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
marokkói rózsa, jázmin, orchidea
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
vanília, szantálfa, pacsuli
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

Beyoncé a márkáról

Beyonce parfümök | Beyonce páratlan amerikai énekesnőként vált híressé a világban, aki 1990 - ben kezdte el a karrierét. Hála az átlagon felüli törekvésének és a nagy szorgalmának, Beyonce más művészeti irányban is elindult, mégpedig a divattervezés felé. E területtől már csak egy nagyon kis lépés vezet a parfümök világához, ahol szintén bemutatkozott Beyonce. A saját individuális ízlésének köszönhetően, részt vett a gyártásban is, mely egy nagyon személyes és modern illatot eredményezett.

Értékelés Beyoncé Heat Kissed4