BentleyFor Men Black Edition Eau de Parfum uraknak

3×
Bentley For Men Black Edition Eau de Parfum uraknak
Bentley For Men Black Edition Eau de Parfum uraknak
Spóroljon
37 360Ft

Spóroljon 72%
100 ml
10 280Ft

10 280,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: BTL03482 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
péntek 2021. 10. 29.
Személyes átvétel
már holnap csütörtök 2021. 10. 28.

Leírás Bentley For Men Black Edition
Összetétel

Ismerje meg a Bentley Bentley For Men Black Edition eau de parfum férfias illatát. Az illat túláradóan férfias jegyei minden pillanatban tökéletesen kiemelik a személyiségét. Kifinomult, elegáns illat és palack is, amely a Bentley autók körvonalait tükrözik.

  • fás illat férfiaknak
  • a férfias férfiaknak ajánlott
  • tavaszi, nyári, őszi illat mindennapos viseletre

Az illat összetétele
Friss gyümölcsös és virágos illatokkal nyit a parfüm, a mandarin és az ibolya illatát egészíti ki a szerecsendió. Ezt követően megy át az illat a pacsuli és a jázmin tónusaiba, amit a fás tonkabab, dohány, cédrusfa, tömjén és moha intenzív illata zár.

Az illat története
A parfüm 2018-ban jelent meg. A márka ikonikus Bentley Bentley For Men Black Edition eau de parfum esetében Dorothée Piot parfümkészítő mester a fényes jegyek feltűnő kontrasztjával játszik, amelyek a kifinomult, sötét fák kifinomult hátterét erősítik. A Bentley autók vonalait és íveit tükröző, lekerekített formájú palack a Black Edition esetében még feltűnően elegánsabbá válik. Ennek a formának köszönhetően az üvegpalack különösen kényelmesen fekszik a kézben.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
szerecsendió, ibolya, rózsabors, mandarin
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
földes tónusok, jázmin, pacsuli, édes tónusok, papirusz
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
tonkabab, moha, dohány, cédrus, atlasz, tömjén
Az illat fajtája
orientális, fűszeres, fás

Bentley a márkáról

A Bentley egy viszonylag fiatal parfüm márka, amely a legendás Bentley luxusautók szépsége által inspirálódott. Az első Bentley parfümök 2013 évében kerültek napvilágra és azonnali sikert arattak az autókedvelők körében! A Bentley illatok teljes frissessége és orientális fűszeres aromája felszabadítja magában a dinamikusságot és a példátlan eleganciát, önbizalmat ad és valódi izgalmakat ébreszt fet.
A Bentley parfümök különleges aromájuk mellett egyedinek számítanak formatervezésükkel is, melyek hűen képviselik a legendás Bentley autók letisztult és elegáns stílusát. Kóstoljon bele a valódi és utánozhatatlan luxusautók világába a Bentley parfümökkel!

Értékelés Bentley For Men Black Edition1