BenefitWish List Lashes szempillaspirál készlet

Benefit Wish List Lashes szempillaspirál készlet
Benefit Wish List Lashes szempillaspirál készlet
Új
szempillaspirál készlet
10 640Ft

Több mint 5 db a raktáron | 10 640,00Ft / 1 db, áfával | Kód: BNF01275

BADgal BANG! Volumizing Mascara szempillaspirál a dús pillákért 8,5 g + BADgal BANG! Volumizing Mascara Mini szempillaspirál a dús pillákért 4 g

1
Express One Hungary
hétfő 2021. 12. 13.
Személyes átvétel
hétfő 2021. 12. 13.

Lepje meg magát vagy szeretteit BenefitWish List Lashes kozmetikai szettel. A válogatott sminkekkel teli csomag ajándékként mindig örömöt szerez.

A szett tartalma:

  • BADgal BANG! Volumizing Mascara szempillaspirál a dús pillákért 8,5 g
  • BADgal BANG! Volumizing Mascara Mini szempillaspirál a dús pillákért 4 g

Tulajdonságok:

  • a tökéletesen hangsúlyozott szemekért
  • ajándéknak kiváló
  • szépen csomagolva

Tulajdonságok

Árnyalat
fekete
Szempillaspirál típusa
dús hatásért
Ajándék szett típusa
ajándékszett

Jean és Jane Ford, két nővér és egykori modell azzal a céllal alapította a Benefit Cosmetics márkát 1976-ban, hogy minden nőnek mosolyt csaljon az arcára. Egyesített erőkkel alkották meg a világ első és egyetlen „fake it” kozmetikumait – azaz olyan gyors és kedves szépségápolási megoldásokat kreatív csomagolásban és mókás nevekkel, amelyek minden szépségápolási gondra elsősegélyt nyújtanak.

Így a világon minden lány annak és olyannak mutathatja magát, ami csak lenni szeretne – egészen addig, amíg nem válik valóban azzá.Könnyedén segítenek nekik ebben a népszerű Benefit kozmetikumok, mint például a Benetint folyékony pirosító, a Benefit BADgal BANG szempillaspirál, a Benefit Hello Happy alapozó, a Benefit POREfessional primer, a Benefit Hoola Bronzer bronzosító, a Benefit Boi-ing korrektor, a Benefit Precisely, My Brow Pencil szemöldökceruza és a Benefit Benefit Gimme Brow+ szemöldökzselé.

És a hab a tortán pedig... A Benefit a tökéletes, archoz illő szemöldök világelső szakértője is. A Benefit termékek a legkülönbözőbb szemöldökök szükségleteit elégítik ki a világ minden táján, és több mint 40 éve rázzák fel folyamatosan a kozmetikai ipart.

*(2019. január-december között az Egyesült Államokban, Nagy-Britanniában, Európában, Koreában és Kínában)