BenefitThe POREfessional Prime Pearl Deal szett (az élénk és kisimított arcbőrért)

Benefit The POREfessional Prime Pearl Deal szett (az élénk és kisimított arcbőrért)
Benefit The POREfessional Prime Pearl Deal szett (az élénk és kisimított arcbőrért)
13 200Ft

Raktáron | 13 200,00Ft / 1 db, áfával | Kód: BNF01155

The POREfessional: Pearl Primer élénkítő sminkalap a make - up alá 22 ml + The POREfessional: Pearl Primer Mini élénkítő sminkalap a make - up alá 7,5 ml

1
Express One Hungary
hétfő 2021. 12. 13.
Személyes átvétel
hétfő 2021. 12. 13.

Lepje meg magát vagy szeretteit BenefitThe POREfessionalPrime Pearl Deal kozmetikai szettel. A válogatott sminkekkel teli csomag ajándékként mindig örömöt szerez.

A szett tartalma:

  • The POREfessional: Pearl Primer élénkítő sminkalap a make - up alá 22 ml
  • The POREfessional: Pearl Primer Mini élénkítő sminkalap a make - up alá 7,5 ml

Tulajdonságok:

  • hosszan tartó hatású
  • tökéletesen előkészíti az arcbőrt a smink felvitelére
  • világosít
  • kitölti a pórusokat

Használata:
Vigyen fel kis mennyiségű készítményt a teljes arcfelületre vagy a nappali krém használatához a különböző területekre. Egyenletesen és alaposan dörzsölje szét. Ezután vigye fel a sminket.

Tulajdonságok

Ajándék szett típusa
ajándékszett, takarékos kiszerelés

Jean és Jane Ford, két nővér és egykori modell azzal a céllal alapította a Benefit Cosmetics márkát 1976-ban, hogy minden nőnek mosolyt csaljon az arcára. Egyesített erőkkel alkották meg a világ első és egyetlen „fake it” kozmetikumait – azaz olyan gyors és kedves szépségápolási megoldásokat kreatív csomagolásban és mókás nevekkel, amelyek minden szépségápolási gondra elsősegélyt nyújtanak.

Így a világon minden lány annak és olyannak mutathatja magát, ami csak lenni szeretne – egészen addig, amíg nem válik valóban azzá.Könnyedén segítenek nekik ebben a népszerű Benefit kozmetikumok, mint például a Benetint folyékony pirosító, a Benefit BADgal BANG szempillaspirál, a Benefit Hello Happy alapozó, a Benefit POREfessional primer, a Benefit Hoola Bronzer bronzosító, a Benefit Boi-ing korrektor, a Benefit Precisely, My Brow Pencil szemöldökceruza és a Benefit Benefit Gimme Brow+ szemöldökzselé.

És a hab a tortán pedig... A Benefit a tökéletes, archoz illő szemöldök világelső szakértője is. A Benefit termékek a legkülönbözőbb szemöldökök szükségleteit elégítik ki a világ minden táján, és több mint 40 éve rázzák fel folyamatosan a kozmetikai ipart.

*(2019. január-december között az Egyesült Államokban, Nagy-Britanniában, Európában, Koreában és Kínában)