BenefitThe Great Brow Basics szett a tökéletes szemöldökért

Benefit The Great Brow Basics szett a tökéletes szemöldökért
Benefit The Great Brow Basics szett a tökéletes szemöldökért
árnyalat 2 Light
16 000Ft

16 000,00Ft / 1 db, áfával
Kód: BNF01046 | Raktáron

Goof Proof szemöldök ceruza kefével 0,34 g + Precisely, My Brow precíz szemöldökceruza 0,08 g + Gimme Brow+ szemöldökzselé dúsabb hatásért 3 g

1
Express One (Transoflex)
szerda 2021. 09. 22.
Személyes átvétel
szerda 2021. 09. 22.

Leírás Benefit The Great Brow Basics
Tulajdonságok

Minden, amire a tökéletes szemöldök formázáshoz szüksége van! A Benefit The Great Brow Basics kozmetika szett segítségével csodálatosan kiemelheti szemöldöke természetes szépségét. Két különböző ceruzát tartalmaz melyekkel természetes, és drámaibb szemöldök sminket is készíthet, a szemöldökzselé pedig gondoskodik a hosszantartó hatásról.

A szett tartalma:

  • Gimme Brow+ szemöldökzselé dúsabb hatásért 3 g
  • Precisely, My Brow precíz szemöldökceruza 0,08 g
  • Goof Proof szemöldök ceruza kefével 0,34 g

Tulajdonságok:

  • a Goof Proof szemöldökceruza 12 órán át tartó, vízálló tartást biztosít
  • mindennapi használatra való kozmetikai termék-összeállítás
  • a Precisely, My Brow szemöldökceruza természetes hatású
  • formázza, dúsítja, és fixálja a szemöldököt
  • dússá teszi a szemöldököt
  • nem kenődik el

Használata:
A szemöldökceruzát használja a hiányzó részek feltöltésére, és a szemöldök formázására. A szemöldökzselével fixálhatja a szemöldök formáját, akár magában is használhatja a természetesebb hatás eléréséhez.

Tulajdonságok

Árnyalat
barna
Ajándék szett típusa
ajándékszett

Benefit a márkáról

Jean és Jane Ford, két nővér és egykori modell azzal a céllal alapította a Benefit Cosmetics márkát 1976-ban, hogy minden nőnek mosolyt csaljon az arcára. Egyesített erőkkel alkották meg a világ első és egyetlen „fake it” kozmetikumait – azaz olyan gyors és kedves szépségápolási megoldásokat kreatív csomagolásban és mókás nevekkel, amelyek minden szépségápolási gondra elsősegélyt nyújtanak.

Így a világon minden lány annak és olyannak mutathatja magát, ami csak lenni szeretne – egészen addig, amíg nem válik valóban azzá.Könnyedén segítenek nekik ebben a népszerű Benefit kozmetikumok, mint például a Benetint folyékony pirosító, a Benefit BADgal BANG szempillaspirál, a Benefit Hello Happy alapozó, a Benefit POREfessional primer, a Benefit Hoola Bronzer bronzosító, a Benefit Boi-ing korrektor, a Benefit Precisely, My Brow Pencil szemöldökceruza és a Benefit Benefit Gimme Brow+ szemöldökzselé.

És a hab a tortán pedig... A Benefit a tökéletes, archoz illő szemöldök világelső szakértője is. A Benefit termékek a legkülönbözőbb szemöldökök szükségleteit elégítik ki a világ minden táján, és több mint 40 éve rázzák fel folyamatosan a kozmetikai ipart.

*(2019. január-december között az Egyesült Államokban, Nagy-Britanniában, Európában, Koreában és Kínában)

Értékelés Benefit The Great Brow Basics