Benefit Roller Liner szemhéjtus

Benefit Roller Liner szemhéjtus
Benefit Roller Liner szemhéjtus
árnyalat Black 1 ml
6 900Ft

690 000,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: BNF00832 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
szerda 2021. 04. 21.
Személyes átvétel
szerda 2021. 04. 21.

Leírás Benefit Roller Liner
Tulajdonságok

Mindegy, hogy a pin-up stílusú, karakteres sminket kedveli vagy a finomabb vonalakra szavaz, a Benefit Roller Liner szemhéjtus az Ön neszesszerének is nélkülözhetetlen része lesz. Könnyen használható, nem fakul ki és nem kenődik el, ráadásul a tökéletes vonal reggeltől estig tart.

Tulajdonságai:

  • tökéletes, matt tusvonal húzható vele
  • vízálló összetételének köszönhetően akár 24 órán át is fenn marad elkenődés nélkül
  • filces hegye maximálisan precíz felvitelt tesz lehetővé
  • nem fakul ki, nem morzsálódik és nem válik le
  • kiemelkedően intenzív, telt szín
  • könnyen alkalmazható

Alkalmazása:
A tust finoman húzva rajzoljon vonalat a szempillák mentén. A szem külső sarkába rajzoljon szárnyat.

Tulajdonságok

Árnyalat
fekete

Benefit a márkáról

Jean és Jane Ford, két nővér és egykori modell azzal a céllal alapította a Benefit Cosmetics márkát 1976-ban, hogy minden nőnek mosolyt csaljon az arcára. Egyesített erőkkel alkották meg a világ első és egyetlen „fake it” kozmetikumait – azaz olyan gyors és kedves szépségápolási megoldásokat kreatív csomagolásban és mókás nevekkel, amelyek minden szépségápolási gondra elsősegélyt nyújtanak.

Így a világon minden lány annak és olyannak mutathatja magát, ami csak lenni szeretne – egészen addig, amíg nem válik valóban azzá.Könnyedén segítenek nekik ebben a népszerű Benefit kozmetikumok, mint például a Benetint folyékony pirosító, a Benefit BADgal BANG szempillaspirál, a Benefit Hello Happy alapozó, a Benefit POREfessional primer, a Benefit Hoola Bronzer bronzosító, a Benefit Boi-ing korrektor, a Benefit Precisely, My Brow Pencil szemöldökceruza és a Benefit Benefit Gimme Brow+ szemöldökzselé.

És a hab a tortán pedig... A Benefit a tökéletes, archoz illő szemöldök világelső szakértője is. A Benefit termékek a legkülönbözőbb szemöldökök szükségleteit elégítik ki a világ minden táján, és több mint 40 éve rázzák fel folyamatosan a kozmetikai ipart.

*(2019. január-december között az Egyesült Államokban, Nagy-Britanniában, Európában, Koreában és Kínában)

Értékelés Benefit Roller Liner