BenefitPucker Up & Peace Out! Lip Balm Trio ajakápoló készlet

Benefit Pucker Up & Peace Out! Lip Balm Trio ajakápoló készlet
Benefit Pucker Up & Peace Out! Lip Balm Trio ajakápoló készlet
ajakápoló készlet
8 500Ft

Raktáron | 8 500,00Ft / 1 db, áfával | Kód: BNF01263

California Kissin' ColorBalm Mini #11 Spiced Red ajakbalzsam 1,5 g + California Kissin' ColorBalm Mini #22 Ruby ajakbalzsam 1,5 g + California Kissin' ColorBalm Mini #333 Berry ajakbalzsam 1,5 g

1
Express One Hungary
kedd 2021. 12. 07.
Személyes átvétel
vasárnap 2021. 12. 05.

Lepje meg magát vagy szeretteit BenefitPucker Up & Peace Out! Lip Balm Trio kozmetikai szettel. A válogatott sminkekkel teli csomag ajándékként mindig örömöt szerez.

A szett tartalma:

  • California Kissin' ColorBalm Mini #11 Spiced Red ajakbalzsam 1,5 g
  • California Kissin' ColorBalm Mini #22 Ruby ajakbalzsam 1,5 g
  • California Kissin' ColorBalm Mini #333 Berry ajakbalzsam 1,5 g

Tulajdonságok:

  • a tökéletesen hangsúlyozott ajkakért
  • miniatűr kiszerelésű termékeket tartalmaz
  • ajándéknak kiváló

Tulajdonságok

Ajándék szett típusa
ajándékszett
Nap elleni védelem
SPF nélkül

Jean és Jane Ford, két nővér és egykori modell azzal a céllal alapította a Benefit Cosmetics márkát 1976-ban, hogy minden nőnek mosolyt csaljon az arcára. Egyesített erőkkel alkották meg a világ első és egyetlen „fake it” kozmetikumait – azaz olyan gyors és kedves szépségápolási megoldásokat kreatív csomagolásban és mókás nevekkel, amelyek minden szépségápolási gondra elsősegélyt nyújtanak.

Így a világon minden lány annak és olyannak mutathatja magát, ami csak lenni szeretne – egészen addig, amíg nem válik valóban azzá.Könnyedén segítenek nekik ebben a népszerű Benefit kozmetikumok, mint például a Benetint folyékony pirosító, a Benefit BADgal BANG szempillaspirál, a Benefit Hello Happy alapozó, a Benefit POREfessional primer, a Benefit Hoola Bronzer bronzosító, a Benefit Boi-ing korrektor, a Benefit Precisely, My Brow Pencil szemöldökceruza és a Benefit Benefit Gimme Brow+ szemöldökzselé.

És a hab a tortán pedig... A Benefit a tökéletes, archoz illő szemöldök világelső szakértője is. A Benefit termékek a legkülönbözőbb szemöldökök szükségleteit elégítik ki a világ minden táján, és több mint 40 éve rázzák fel folyamatosan a kozmetikai ipart.

*(2019. január-december között az Egyesült Államokban, Nagy-Britanniában, Európában, Koreában és Kínában)