BenefitPosietint Cheek & Lip Stain színező arcra és szájra

Benefit Posietint Cheek & Lip Stain színező arcra és szájra
Benefit Posietint Cheek & Lip Stain színező arcra és szájra
6 ml
6 890Ft

114 833,33Ft / 100 ml, áfával
Kód: BNF01101 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
már holnap kedd 2021. 09. 28.
Személyes átvétel
már holnap kedd 2021. 09. 28.

Leírás Benefit Posietint Cheek & Lip Stain
Tulajdonságok

Tulajdonságok:

  • egészséges színt ad az arcnak
  • finom fényt ad az ajkaknak
  • az ajkak megjelenése telt és egészséges
  • folyékony textúra

Használata:
Vigye fel az arcára a széles ecset segítségével és satírozza el. Vigye fel az ajkakra a színes réteget az applikátor segítségével.

Tulajdonságok

Árnyalat
rózsaszín
Hatás
hosszantartó

Benefit a márkáról

Jean és Jane Ford, két nővér és egykori modell azzal a céllal alapította a Benefit Cosmetics márkát 1976-ban, hogy minden nőnek mosolyt csaljon az arcára. Egyesített erőkkel alkották meg a világ első és egyetlen „fake it” kozmetikumait – azaz olyan gyors és kedves szépségápolási megoldásokat kreatív csomagolásban és mókás nevekkel, amelyek minden szépségápolási gondra elsősegélyt nyújtanak.

Így a világon minden lány annak és olyannak mutathatja magát, ami csak lenni szeretne – egészen addig, amíg nem válik valóban azzá.Könnyedén segítenek nekik ebben a népszerű Benefit kozmetikumok, mint például a Benetint folyékony pirosító, a Benefit BADgal BANG szempillaspirál, a Benefit Hello Happy alapozó, a Benefit POREfessional primer, a Benefit Hoola Bronzer bronzosító, a Benefit Boi-ing korrektor, a Benefit Precisely, My Brow Pencil szemöldökceruza és a Benefit Benefit Gimme Brow+ szemöldökzselé.

És a hab a tortán pedig... A Benefit a tökéletes, archoz illő szemöldök világelső szakértője is. A Benefit termékek a legkülönbözőbb szemöldökök szükségleteit elégítik ki a világ minden táján, és több mint 40 éve rázzák fel folyamatosan a kozmetikai ipart.

*(2019. január-december között az Egyesült Államokban, Nagy-Britanniában, Európában, Koreában és Kínában)

Értékelés Benefit Posietint Cheek & Lip Stain