BenefitPlaytint Cheek & Lip Stain folyékony tonizáló az arcra és a szájra

Benefit Playtint Cheek & Lip Stain folyékony tonizáló az arcra és a szájra
Benefit Playtint Cheek & Lip Stain folyékony tonizáló az arcra és a szájra
6 ml
7 730Ft

128 833,33Ft / 100 ml, áfával
Kód: BNF01211 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
szerda 2021. 09. 22.
Személyes átvétel
szerda 2021. 09. 22.

Leírás Benefit Playtint Cheek & Lip Stain
Tulajdonságok

Tulajdonságok:

  • tökéletesen kirajzolja az ajkakat
  • természetes hatású arcpírt hoz létre
  • könnyen felvihető
  • folyékony textúra

Használata:
Vigye fel egyenletes rétegben az ajkaira az applikátor segítségével. Vigye fel az arcára a széles ecset segítségével és satírozza el. Hagyja megszáradni.

Tulajdonságok

Árnyalat
rózsaszín

Benefit a márkáról

Jean és Jane Ford, két nővér és egykori modell azzal a céllal alapította a Benefit Cosmetics márkát 1976-ban, hogy minden nőnek mosolyt csaljon az arcára. Egyesített erőkkel alkották meg a világ első és egyetlen „fake it” kozmetikumait – azaz olyan gyors és kedves szépségápolási megoldásokat kreatív csomagolásban és mókás nevekkel, amelyek minden szépségápolási gondra elsősegélyt nyújtanak.

Így a világon minden lány annak és olyannak mutathatja magát, ami csak lenni szeretne – egészen addig, amíg nem válik valóban azzá.Könnyedén segítenek nekik ebben a népszerű Benefit kozmetikumok, mint például a Benetint folyékony pirosító, a Benefit BADgal BANG szempillaspirál, a Benefit Hello Happy alapozó, a Benefit POREfessional primer, a Benefit Hoola Bronzer bronzosító, a Benefit Boi-ing korrektor, a Benefit Precisely, My Brow Pencil szemöldökceruza és a Benefit Benefit Gimme Brow+ szemöldökzselé.

És a hab a tortán pedig... A Benefit a tökéletes, archoz illő szemöldök világelső szakértője is. A Benefit termékek a legkülönbözőbb szemöldökök szükségleteit elégítik ki a világ minden táján, és több mint 40 éve rázzák fel folyamatosan a kozmetikai ipart.

*(2019. január-december között az Egyesült Államokban, Nagy-Britanniában, Európában, Koreában és Kínában)

Értékelés Benefit Playtint Cheek & Lip Stain