BenefitMerry 'N Precise szemöldök szett

Benefit Merry 'N Precise szemöldök szett
Benefit Merry 'N Precise szemöldök szett
Új
árnyalat 03 Warm Light Brown
9 730Ft

Black

Friday

7 780Ft a black kóddal
Másolja be a kódot a kosárnál
Nem érvényesíthető a kedvezményben vagy kiárusításban lévő termékekre.

Black

Friday


Több mint 5 db a raktáron | 9 730,00Ft / 1 db, áfával | Kód: BNF01278

Precisely, My Brow Pencil #03 precíz szemöldökceruza 0,08 g + Precisely, My Brow Pencil Mini #03 precíz szemöldökceruza 0,04 g

1
Express One Hungary
szerda 2021. 12. 01.
Személyes átvétel
szerda 2021. 12. 01.

Lepje meg magát vagy szeretteit Benefit Merry 'N Precise kozmetikai szettel. A válogatott sminkekkel teli csomag ajándékként mindig örömöt szerez.

A szett tartalma:

  • Precisely, My Brow Pencil #03 precíz szemöldökceruza 0,08 g
  • Precisely, My Brow Pencil Mini #03 precíz szemöldökceruza 0,04 g

Tulajdonságok:

  • biztosítja a kész szemöldök egy pillanat alatti formázását
  • ajándéknak kiváló
  • szépen csomagolva

Tulajdonságok

Ajándék szett típusa
ajándékszett
Szín
barna

Jean és Jane Ford, két nővér és egykori modell azzal a céllal alapította a Benefit Cosmetics márkát 1976-ban, hogy minden nőnek mosolyt csaljon az arcára. Egyesített erőkkel alkották meg a világ első és egyetlen „fake it” kozmetikumait – azaz olyan gyors és kedves szépségápolási megoldásokat kreatív csomagolásban és mókás nevekkel, amelyek minden szépségápolási gondra elsősegélyt nyújtanak.

Így a világon minden lány annak és olyannak mutathatja magát, ami csak lenni szeretne – egészen addig, amíg nem válik valóban azzá.Könnyedén segítenek nekik ebben a népszerű Benefit kozmetikumok, mint például a Benetint folyékony pirosító, a Benefit BADgal BANG szempillaspirál, a Benefit Hello Happy alapozó, a Benefit POREfessional primer, a Benefit Hoola Bronzer bronzosító, a Benefit Boi-ing korrektor, a Benefit Precisely, My Brow Pencil szemöldökceruza és a Benefit Benefit Gimme Brow+ szemöldökzselé.

És a hab a tortán pedig... A Benefit a tökéletes, archoz illő szemöldök világelső szakértője is. A Benefit termékek a legkülönbözőbb szemöldökök szükségleteit elégítik ki a világ minden táján, és több mint 40 éve rázzák fel folyamatosan a kozmetikai ipart.

*(2019. január-december között az Egyesült Államokban, Nagy-Britanniában, Európában, Koreában és Kínában)