BenefitJoy to the Pores ajándékszett (a tökéletes bőrért)

Benefit Joy to the Pores ajándékszett (a tökéletes bőrért)
Benefit Joy to the Pores ajándékszett (a tökéletes bőrért)
Új
ajándékszett (a tökéletes bőrért)
6 370Ft

Több mint 5 db a raktáron | 6 370,00Ft / 1 db, áfával | Kód: BNF01266

The POREfessional Mini sminkalap a make-up alá a bőr kisimításáért és a pórusok minimalizásáért 7,5 ml + The POREfessional Super Setter make-up fixáló spray 30 ml

1
Express One Hungary
hétfő 2021. 12. 13.
Személyes átvétel
hétfő 2021. 12. 13.

Lepje meg magát vagy szeretteit BenefitJoy to the Pores kozmetikai szettel. A válogatott sminkekkel teli csomag ajándékként mindig örömöt szerez.

A szett tartalma:

  • The POREfessional Mini sminkalap a make-up alá a bőr kisimításáért és a pórusok minimalizásáért 7,5 ml
  • The POREfessional Super Setter make-up fixáló spray 30 ml

Tulajdonságok:

  • a tökéletes megjelenésű arcbőrért
  • ajándéknak kiváló

Használata:
A kozmetikai szett minden egyes termékét az adott termék útmutatója szerint használja.

Tulajdonságok

Ajándék szett típusa
ajándékszett

Jean és Jane Ford, két nővér és egykori modell azzal a céllal alapította a Benefit Cosmetics márkát 1976-ban, hogy minden nőnek mosolyt csaljon az arcára. Egyesített erőkkel alkották meg a világ első és egyetlen „fake it” kozmetikumait – azaz olyan gyors és kedves szépségápolási megoldásokat kreatív csomagolásban és mókás nevekkel, amelyek minden szépségápolási gondra elsősegélyt nyújtanak.

Így a világon minden lány annak és olyannak mutathatja magát, ami csak lenni szeretne – egészen addig, amíg nem válik valóban azzá.Könnyedén segítenek nekik ebben a népszerű Benefit kozmetikumok, mint például a Benetint folyékony pirosító, a Benefit BADgal BANG szempillaspirál, a Benefit Hello Happy alapozó, a Benefit POREfessional primer, a Benefit Hoola Bronzer bronzosító, a Benefit Boi-ing korrektor, a Benefit Precisely, My Brow Pencil szemöldökceruza és a Benefit Benefit Gimme Brow+ szemöldökzselé.

És a hab a tortán pedig... A Benefit a tökéletes, archoz illő szemöldök világelső szakértője is. A Benefit termékek a legkülönbözőbb szemöldökök szükségleteit elégítik ki a világ minden táján, és több mint 40 éve rázzák fel folyamatosan a kozmetikai ipart.

*(2019. január-december között az Egyesült Államokban, Nagy-Britanniában, Európában, Koreában és Kínában)