BenefitJingle Brows szett a tökéletes szemöldökért

Benefit Jingle Brows szett a tökéletes szemöldökért
Benefit Jingle Brows szett a tökéletes szemöldökért
Spóroljon
13 981Ft

Spóroljon 7%
árnyalat 05
12 990Ft

Raktáron | 12 990,00Ft / 1 db, áfával | Kód: BNF01269

Gimme Brow+ #05 szemöldökzselé dúsabb hatásért 3 g + Precisely, My Brow Pencil #05 precíz szemöldökceruza 0,08 g + High Brow Duo Pencil #Deep világosító ceruza szemöldök alá 2,8 g

1
Express One Hungary
kedd 2022. 01. 25.
Személyes átvétel
kedd 2022. 01. 25.

Lepje meg magát vagy szeretteit BenefitJingle Brows kozmetikai szettel. A válogatott sminkekkel teli csomag ajándékként mindig örömöt szerez.

A szett tartalma:

  • Gimme Brow+ #03 szemöldökzselé dúsabb hatásért 3 g
  • Precisely, My Brow Pencil #03 precíz szemöldökceruza 0,08 g
  • High Brow Duo Pencil #Light világosító ceruza szemöldök alá 2,8 g

Tulajdonságok:

  • a szemöldök ápolt megjelenésűvé válik
  • ajándéknak kiváló
  • szépen csomagolva

Tulajdonságok

Ajándék szett típusa
ajándékszett
Szín
fekete, sötétbarna

Jean és Jane Ford, két nővér és egykori modell azzal a céllal alapította a Benefit Cosmetics márkát 1976-ban, hogy minden nőnek mosolyt csaljon az arcára. Egyesített erőkkel alkották meg a világ első és egyetlen „fake it” kozmetikumait – azaz olyan gyors és kedves szépségápolási megoldásokat kreatív csomagolásban és mókás nevekkel, amelyek minden szépségápolási gondra elsősegélyt nyújtanak.

Így a világon minden lány annak és olyannak mutathatja magát, ami csak lenni szeretne – egészen addig, amíg nem válik valóban azzá.Könnyedén segítenek nekik ebben a népszerű Benefit kozmetikumok, mint például a Benetint folyékony pirosító, a Benefit BADgal BANG szempillaspirál, a Benefit Hello Happy alapozó, a Benefit POREfessional primer, a Benefit Hoola Bronzer bronzosító, a Benefit Boi-ing korrektor, a Benefit Precisely, My Brow Pencil szemöldökceruza és a Benefit Benefit Gimme Brow+ szemöldökzselé.

És a hab a tortán pedig... A Benefit a tökéletes, archoz illő szemöldök világelső szakértője is. A Benefit termékek a legkülönbözőbb szemöldökök szükségleteit elégítik ki a világ minden táján, és több mint 40 éve rázzák fel folyamatosan a kozmetikai ipart.

*(2019. január-december között az Egyesült Államokban, Nagy-Britanniában, Európában, Koreában és Kínában)