BenefitGimme Brow+ Mini szemöldökzselé dúsabb hatásért

5×
Benefit Gimme Brow+ Mini szemöldökzselé dúsabb hatásért
Benefit Gimme Brow+ Mini szemöldökzselé dúsabb hatásért
Spóroljon
5 950Ft

Spóroljon 13%
árnyalat 2 Warm Golden Blonde 1.5 g
5 120Ft

Raktáron | 341 333,33Ft / 100 g, áfával | Kód: BNF01030
1
Express One Hungary
csütörtök 2022. 01. 20.
Személyes átvétel
csütörtök 2022. 01. 20.

Vékony, ritka szemöldök? A Benefit Gimme Brow+ Mini szemöldökzselé dúsabb hatásért pár pillanat alatt tökéletesen kiemeli szemöldökét. Precíz kefefeje könnyedén átfésülik és bevonják a legapróbb szemöldök szálakat is. Természetes, építhető fedés, és hosszantartó, vízálló tartás egyszerűen.

Tulajdonságok:

  • formázza és dúsítja a szemöldököt, megszelídíti a szálakat
  • a keskeny ecset lehetővé teszi a precíz felvitelt
  • egyszerű használat, és hosszantartó hatás
  • kiegészíti a mindennapi, és esti sminket is
  • ápolt megjelenésűvé teszi a szemöldököt
  • kiemeli a szemöldököt
  • vízálló termék

Használata:
A kefe segítségével vigye fel a gélt, fésülje át a szemöldököt és formázza a kívánt módon.

Tulajdonságok

Szín
világosbarna

Jean és Jane Ford, két nővér és egykori modell azzal a céllal alapította a Benefit Cosmetics márkát 1976-ban, hogy minden nőnek mosolyt csaljon az arcára. Egyesített erőkkel alkották meg a világ első és egyetlen „fake it” kozmetikumait – azaz olyan gyors és kedves szépségápolási megoldásokat kreatív csomagolásban és mókás nevekkel, amelyek minden szépségápolási gondra elsősegélyt nyújtanak.

Így a világon minden lány annak és olyannak mutathatja magát, ami csak lenni szeretne – egészen addig, amíg nem válik valóban azzá.Könnyedén segítenek nekik ebben a népszerű Benefit kozmetikumok, mint például a Benetint folyékony pirosító, a Benefit BADgal BANG szempillaspirál, a Benefit Hello Happy alapozó, a Benefit POREfessional primer, a Benefit Hoola Bronzer bronzosító, a Benefit Boi-ing korrektor, a Benefit Precisely, My Brow Pencil szemöldökceruza és a Benefit Benefit Gimme Brow+ szemöldökzselé.

És a hab a tortán pedig... A Benefit a tökéletes, archoz illő szemöldök világelső szakértője is. A Benefit termékek a legkülönbözőbb szemöldökök szükségleteit elégítik ki a világ minden táján, és több mint 40 éve rázzák fel folyamatosan a kozmetikai ipart.

*(2019. január-december között az Egyesült Államokban, Nagy-Britanniában, Európában, Koreában és Kínában)