BenefitCake Pops! hidratáló szájfény szett

Benefit Cake Pops! hidratáló szájfény szett
Benefit Cake Pops! hidratáló szájfény szett
hidratáló szájfény szett

Kód: BNF01157 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Mango ajakfény 7 ml + Cherry ajakfény 7 ml + Watermelon ajakfény 7 ml + Pink-Berry ajakfény 7 ml

Ajándék az Ön számára
Vágjon bele a bevásárlásba és részesüljön 10% kedvezményben az összes parfümre és kozmetikumra a notino kóddal. A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.

Leírás Benefit Cake Pops!
Tulajdonságok

Der Lippenstift Benefit Cake Pops! unterstreicht die Schönheit Ihrer Lippen und hebt das Tages-oder Abend-Make-up gekonnt hervor.

Das Set beinhaltet:

  • flüssiger Lippenstift 4 × 7 ml

Eigenschaften:

  • für voller und gesünder wirkenden Lippen
  • verleiht den Lippen Glanz
  • ist leicht aufzutragen
  • befeuchtet und pflegt die Lippen

Anwendung:
Den Lippenstift sanft von der Mitte zu den Lippenenden auftragen.

Tulajdonságok

Árnyalat
lila, rózsaszín, piros, nude
Ajándék szett típusa
ajándékszett
Hatás
fényes

Benefit a márkáról

Jean és Jane Ford, két nővér és egykori modell azzal a céllal alapította a Benefit Cosmetics márkát 1976-ban, hogy minden nőnek mosolyt csaljon az arcára. Egyesített erőkkel alkották meg a világ első és egyetlen „fake it” kozmetikumait – azaz olyan gyors és kedves szépségápolási megoldásokat kreatív csomagolásban és mókás nevekkel, amelyek minden szépségápolási gondra elsősegélyt nyújtanak.

Így a világon minden lány annak és olyannak mutathatja magát, ami csak lenni szeretne – egészen addig, amíg nem válik valóban azzá.Könnyedén segítenek nekik ebben a népszerű Benefit kozmetikumok, mint például a Benetint folyékony pirosító, a Benefit BADgal BANG szempillaspirál, a Benefit Hello Happy alapozó, a Benefit POREfessional primer, a Benefit Hoola Bronzer bronzosító, a Benefit Boi-ing korrektor, a Benefit Precisely, My Brow Pencil szemöldökceruza és a Benefit Benefit Gimme Brow+ szemöldökzselé.

És a hab a tortán pedig... A Benefit a tökéletes, archoz illő szemöldök világelső szakértője is. A Benefit termékek a legkülönbözőbb szemöldökök szükségleteit elégítik ki a világ minden táján, és több mint 40 éve rázzák fel folyamatosan a kozmetikai ipart.

*(2019. január-december között az Egyesült Államokban, Nagy-Britanniában, Európában, Koreában és Kínában)

Értékelés Benefit Cake Pops!